17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велик е...

Щом се възхищаваш на шмекери значи си заслужил съдбата.

Повръщам че съм родена българка. Говна в днкато, чета коментари и драйфам Антивакс коментари. Спасение от тъпотия няма

Истината е че западните джендъри ги беше страх че Джокович щеше да спечели 21титла и затова го спряха за да може испанския ром надалчо да спечели турнира това е в нищо друго не е причината

Естествено, че е личен избор. Но ще си стои в къщи... личен избор. Има закони по света, но Балканския синдром го няма никъде

Личен избор е 100%, но с този избор си поемаш отговорността като не искаш да се ваксинираш, не играеш и това е. Ако щеш, като си толкова с позиция си я отстоявай мъжката, а не да въртиш опашати лъжи. Ония от НБА не игра 5 месеца щото не иска ваксина и си държи на позицията.

Ноле и мъжка позиция !? Сърбин и морал !?

Голяма новина. Научихме че има швейцарска компания за часовници. За сведение на младите хора. Часовникът се носи на ръката но не може да се свързва с телефона ви. Показва само времето и то което предварително сте нагласили. Някои даже сами си навиват пружината. Ако си мърдате ръката.

И без подкрепа Джокович е мъж на място и върховен спортист

А ти си куха бг кифла. Антивакс кифла

Само, когато не лъже и не го боли кръста ...

Нуле-лумпена с лумпенските спонсори

Така ел Въпрос на личен избор е. И за спонсора и за Джокович най-важни са парите. Не принципите. А принципното тук е , че Джокович излъга като дърта циганкал Бил порложителен, пък обикалял , че грешка станалал Е това е проблема . Не ваксината

Той лъже че е бил положителен по-скоро. Затова мълчи като насран. Типичен балкански шмекер. Чака да минат трите дни на чудото ама се е объркал този път

НЕ ми пука за сърбина Джокович, ОБАЧЕ ми писна от Китайските ИЗМАМНИЦИ, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, и да ни ПРОДАВАТ МАСКИ и ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Трябва да ИЗГОНЯТ всички Китайски ШПИОНИ, обратно към Китай. Където НЯМА Китайци, НЯМА и Китайски Корона- вируси и техните мутации- Омикрон, Делта !!!

Ноле има проблеми точно защото постъпи принципно и не си извади сертификат с излята в мивката ваксина, както постъпиха много други , които сега играят на АО. Показа непокорност, а това се преследва жестоко.

Психопат/комплексар като 90% от булгаристанците в булгаристан

Достойно ТАРИКАТСКИ искаше да се направи на мъж, по балкански начин, ама не му мина номерът и се изложи пред цял свят. Сори скоро ще се радва на покана на СОФИЯ Опен, но ще отида само да го усвиркам...

Тези спонсори кого спонсорират - Ноле или Биг Фарма?

Че Ноле трябва да се обяснява и то без повече тарикатлъци. Щото става въпрос за много пари. А, че репутацията му е срината, то е ясно и на самия него.

Не случайно имат клаузи в договорите с Джокович за прекратяване. Джокович не случайно е с ментални проблеми, щото знае какви обяснения се очакват от него.

Шмекериите са между Джокович и Тенис Австралия. При краен срок за кандидатсване за медицинско изключение 10 декември, неговото е издадено от Тенис Австралия заради позитивен PCR-тест след тази дата. И при изричните правителствени разпоредби, че преболедуване на ковид през последните 6 месеца не може да послужи за медицинско изключение. Спонсорите искат обяснения от Джокович, защото имат договори с него. Та да знаят дали да анулират тези договори, или да търсят пропуснати ползи от Тенис Австралия.

Ноле е Велик човек и спортист не като мадрусаните фед и надал

Кой го е упреквал че не се бил ваксинирал, в Австралия ваксината НЕ е задължителна. Проблемът е шмекеруването му да се докопа до турнира.

няма шмекеруване зависта и лития/Сърбия отряза австралия от запасите на Литий/ и ред други политически калтащини са причина,,, може неваксинирани да пускат но точно него спират и го затварят като престъпник- щял да повлияе на младите и те да не се ваксинира...щял да вдига революция Ноле влиз а сизрядни документи съдът го призна.

Е ,какво да коментира ,че е педал ли ...?

А какво им е мнението за фалшивия pcr?

обориха отдавна немската партенка тестовете на Сърбия са с друг дизайн и няма как да им направи немеца копие ако Ноле иска ще му издадат вакциниционее паспорт без да се боде Обаче е коректен и ПИЧ! да мислите че другите там с а с редовни ваксини?

Това за дизайна го разкажи на децата. Ама гледай да са по-малки и да не разбират от компютри и QR кодове. И по възможност да са сръбчета, че очевидно там лови дикиш

В унисон с обръщането на палачинката от последната седмица изведнъж всички започнаха да го хвалят Ноле. Къде бяхте, когато бившата затворническа колония го затвори, защото е здрав и иска да си подобри рекорда?

където и сега. На Балканския полуостров. А ти?