17-11-2017 20-11-2018

Коментари

помним как фед продаде мача с кауна 145 непредизвикани грешки толкова не се правят и на младежко турнирче.. и що кауна "с малко име фамилиарно а мошеника сфамилия дано го осъдят в Швейцария както с а го погнали.

Велик, той и Сампрас. Естествено като игра не може да му стъпи на нивото.

Имам предвид, че технически Федерер му отстъпва.

В днешно време се наслаждавам на тримата топтенисистите, но моите хора си остават Бьорн Борг и Пийт Сампрас. Покрай Борг и Кройф се влюбих в спорта като дете и разбира се любовта ми към Ливърпул като отбор, някъде средата на 70 те беше.

Преди години бяха питали Надал кой от двама им е по-добър. Рафа тогава каза "Ако някой си мисли, че аз съм по-добър от Роджър, значи не разбира от тенис."

Е, това е ясно. Връщача никога няма да е по-добръ, дори и да бие по-често, то е заради инат и психарщина, но връщача няма играта и атакувщия тенесист.

Рафа е скромен, кво друго очакваш да каже, но на корта друго говори!

Нека свършат раследванията з аукрити данъци, мошеничество и други "велики неподражаеми" дейности. силно надценяан толериран и подбутван. за участие иска половин милион дори да падне веднага. Ноле е най добър з а всички времена. а играе още

Малоумник

Доста ти е неясен този спорт! Разбира се, че Джокович е велик тенисист, но Маестрото е НАЙ ВЕЛИКИЯТ!

Вярно е това. Джокович е супер успешен, понеже се пласира невероятно бързо по корта, и връща много трудни топки, все едно играеш срещу стена. Но техниката на Федерер е уникална.

Това, което си описал е "връщач" и никога не е било повод за гордорст.