Една легенда се завръща: "Форд" ще има отбор във Формула 1

Американците са сред най-успешните производители на двигатели в спорта

Обратно в новината

Коментари - Една легенда се завръща: "Форд" ще има отбор във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та те една кола не могат да направят, че Ф1?

Форд няма да има "отбор" ,а просто ще замени "Хонда" като доставчик на двигатели за "Ред Бул"! Поне преписвайте правилно!

Вчера чета че Форд става технологичен партньор на Ред Бул и ще помага за двигателите. Днес обратното - Ред Бул ще спонсорира Форд. Абе вие журналисти ли сте или писали - недописали , чели - недопревели някакви пълни глупости. Няма как Ред Бул да спонсорира нещо друго във Ф1 , защото те си имат отбор. А няма как да спонсорират конкретно Форд, защото пък Форд нямат нищо във Ф1. Абе явно авторчето от раздел Дом и Градина списва тук по заместване.

Щом през 2004 Михаел Шумахер е спечелил първата си титла ...

Редбул разбраха че това с мотора РБ пауртрейнс може и да не го бъде та за всеки случай...хитри хитри като

2004 Шуми печелеше с Ферари господа. Грешка имате. 1994 е правилната година.

Първата операция е извършена в същия ден на инцидента, неделя, 29 декември 2013 г., и е направена от проф. Стефан Шабардес (завършил първоначално ветренарна медицина). Операцията се състои се от направата на дренаж в мозъка за изчистване от хематоми, чрез отваряне на черепа (краниектомия), за да се понижи вътречерепното налягане. На следващия ден е извършена втора операция от проф. Еманюел Гей, началник на отделението по неврохирургия на университетската болница в Гренобъл, за отстаняване на други по-дълбоки хематоми по този начин отново, за да се понижи вътречерепното налягане.

каквото докопаха от Волво и ся сме много курназ.Иначе един еърбег свестен нямаха

поправете годината на титлата на Шумахер, не е 2004 а 1994.