17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите путинисти дори и една статия за спорта пак я обръщат на политика. Мноооого сте зле. Но не се учудвам, това е спорт за интелигентни хора, а не за прости каскети.

Трнислайната миришат също просто бизнес скучен и тъп спорт като футбола комерса мирише много и основно залози черни бели няма значение!

Човеко, запетайките отдавна са измислени...

никога не е печелил Ролан Гарос!

Съжалявам, че си загубих времето да чета за ,,мегаскандал в една мрачна вечер в Ню Йорк". И да пиша за това ....

Румънския Ганьо

Гледах на живо мача Уилямс -Осака, беше доста по-скандално всичко от това , което се описва в тази статия.

Ами правилно съдията е дисквалифицирал Настасе, има си правила, а какво иска стадото - то е ясно - винаги сеир! Шефовете обаче са решили да се водят по стадото. Кириос може и за това да си мечтае, но няма как да стане в днешно време, при това Настасе все пак е печелил шлемове, а Кириос - не. Така че няма как това да се повтори. Явно все пак са си взели поука - при скандала със Серина съдията остана, а не него да махат, вместо играча, който нарушава правилата.

Не ви знам как си пишете "статиите", но за мен са ученически чернови и нищо повече. Още по-весело ми става, като си помисля, че голям човек е писал това нещо... голям човек с малко познания. Айде най-после си организирайте правилно мислите и изреченията. Човек ще получи лумбаго, косопад и синя пъпка, докато разбере какво се напъвате да кажете на читателя си.

Не го е писал, преведено е с гуугъл транслейт, но най-лошото е, че никой след това не си е направил труда да го погледне стилистично и граматично как звучи на български. А иначе на английски този текст би звучал като изтупан от праха на американската журналистика от края на 70-те.... Пълен смях, дираджиите с какво си запълват сайта, като няма друго:):):)

Една идея давам на ДИР защо не напишете една история за миналогодишния финал между Уилямс и Наоми , имаше също доста скандали ?

Абе ,Дир много много зле!

Комунистите сигурно не са ви го пуснали да го гледате този мач, пак сте гледали няква руска боза.

Направо не знам какво щях да правя, ако не бях прочел тази тъпотия !!

а, да, е кво?

Поредното съчинение на тема "Колко е готина Америка и американците".

Кой те кара да четеш бе русофилски дудук?

Толкова дълга статия за такава тъпа случка. От заглавието ме подлъгахте, че ще е интересно, но за пореден път разочаровате.

Било е голям купон или по-точно лудница! А сега мислим, че Макенроу е бил върховен скандалджия! Имало е и Конърс, Настасе и други откачалки!