Едните лъвове ще се плашат от голове, другите - от расизъм

Познайте Трите мача за уикенда и спечелете заслужена награда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизъм, глупости, журналистите разпалват тази истерия, защото друго интересно около този мач няма

НЕдейте да пиете Кока Кола. Това е Турско- негърска фирма !!! Така САМО ще напълните гушите на тия Ислямски турско- негърски башибозуци- Ислямски змии и африкански маймуни. Кока кола си правят си реклама с Ислямско- турски негри.. По- добре пийте Български сокове и Безалкохолно.

Когато Великобритания беше Империя, по- голяма от РУсия ( и СССР), до 1960 г,, до пред само 60 години, тия ползваха негрите - маймуни като добитък и както мечките, дето подскачат по пазарите с верига на шията...Обаче, арабите и негрите почнаха да продават наркотици на англичаните и затова Великобритания разпадна империята си.... Мафиотите са турски Шпиони, пренасящи наркотици. В България, Турците продават наркотици да ОТРОВЯТ акъла на хората, да вземат парите ни, да правят от мъжете на просяци, а жените - на проститутки. А МУТРИ-те са Предатели- Идиоти, излъгани от турците да им помагат. Тия, които са убили Предателите- поп Кръстьо и Стефан Стамболов, НЕ са били някакви луди или Идиоти. Направили са го за България.

Африканци и араби и азиатци нямат място в БЪЛГАРСКИЯ футбол!!! Всеки който е истински БЪЛГАРИН ще се съгласи с мен! Бойкот на отбори в които не играят 100% Българи!!!!

"ние контраатакувахме с любителски записи, на които англичаните ни наричат "цигани"" Големи контра-атаки, големо нещо. Важното е думите да звучат важно и журналиста да изглежда ерудиран, какво значат точно нема много значение.

Абе ,като гледам снимката ,която сте качили ,май едните няма да се плашат от "расизъм" ами от ..."сексизъм" да не им вкарат "голия" както са ги награбили..."изотзадзе" :)))

и двата са като лъвове гледани в Хасковския зоопарк

Нашите са лъвове в чалготеките, а по терена са проскубани котенца.

Дори и да не излязат на игрището, англичаните са си осигурили първото място, а нашите балъци са си запазили последното. Футбол у нас няма, има едни татуирани балъци, дето мъчат топката и публиката...

Незнайно защо Красимир Балъков и 11те балъци са все още наричани "лъвове", плащат ли си за това, или са магарета със смочувствието на лъвове..? Днес черногорците ш шибат нашите магарета. Не ги гледайте, песъете си нервите.

Е нашите КВИ лъвове са? Те просто са пияници изкарани от някоя чалготека.

На ганьовците вече директно им говорят, че са прости расисти.

Те, тез "лъвове" много плашливи, бре... :)))

твърда единица може и на точен резултат да играето 2:0

за Черна гора

Това не е ли Умишлена ситуация да лъжат хората , като „ Лъжливото овчарче “ ? Трябва БФ по Футбол да ги осъди за предварително набеждаване с цел да спечелят точка от България ! Трябва в тази ситуация да се откажат да играят мача ! Той и Премиера им е лъжлив турчин !

на едните лъвове все ще им е вътре ... та по добре ще е да скрият овреме ... ха ха ха

Няма нищо! Бездарните, мърляви ритнитопковци след загубата ще разпуснат в някоя лъскава чалготека, припявайки великата мъдрост, спусната свише от новия бащица на нацията: "И да паднем, и да бием..." Нема такава държава, варно си е!

Според мен нагличаните просто ги мързи да играят и предпочитат да си излязат от терена под измислен претекст вместо да се морят на гадното време.