Коментари - Ефектът от финала: "Левски" няма да играе в Европа, ЦСКА може да мине през бараж | Корнер.dir.bg
назад

Ефектът от финала: "Левски" няма да играе в Европа, ЦСКА може да мине през бараж

Битката за второто място придоби ново значение, Ботев отива в Лига Европа

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Ефектът от финала: "Левски" няма да играе в Европа, ЦСКА може да мине през бараж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Левски се спаси от поредния еврорезил.

И сега, ако Ботев са 7-ми, какво следва? Бараж измежду 3-тия и 8-мия ли?

Раев вън !!!!

Кой цска е на бараж?

Точно така. 3-ти с 8.ми. Досега никога този от втора група не е печелил. Този от първа е и домакин ли. Аз съм за ЦСКА 1948, но те нямат голладжии и дори не мисля, че ще стигнат бараж, нищо че сега са още 7-ми (по-добри в преките мачове от Ботев, независимо от равни точки и по-лоша голова разлика). След зимните трансфери, единственият който може някак да вкара гол е Педриньо (7 гола). За всеки друг е чудо. Карагерен с 4, Радослав Кирилов с 3, Сердюк и Пишчевич с 1. Това са нищожно малко голове за цял сезон. Кой ще вкара за победа? Такива не останаха. Може би зависи и от начина на игра. В Крумовград Александър Колев е с 14 гола, а докато бе в ЦСКА 1948 вторият сезон бе примерно с 3 гола.

Александър Колев даже май бил с 2 гола предният сезон и 1 за втория отбор. Всякакви като Сердюк, Вутов и така нататък, преди са вкарвали доста повече. Сега пълни дупки. Сердюк например изпусна на празна врата отблизо, макар и сравнително остра топка ударила се преди това в гредата. И Педриньо така изпусна, но там бе много остра топката, а тук задължително за гол. Сердюк направо ме дразни като гледам как губи топка след топка. ЦСКА 1948 има наистина таланти, но те са все в защита и нито един в предни позиции. Тези в защита като нищо ще се развият.

Би било интересно единият срещу другият. Но не е много вероятно. А и ЦСКА 1948 някак все не се справя с ЦСКА-София. Къде по-лесно им е срещу Левски (последните 5 мача 3 победи и 2 равенства) и дори Лудогорец (предният сезон за първенство 3 равенства, но сега губеха и само за суперкупата).

Другите достойно ще ги заместят... Като всяка година!

Сега на УЕФСКИ трябва да му търсим друго име....

В Европа само с отбори от провинцията, А ДАНО...