Ел Маестро: Който трябваше да победи - победи

"Съдията в първия мач ни ощети повече", отсечe наставникът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално, то и аз съм съдия ще свиря тенденциозно. Новосъздаден отбор оглозгал кокалите на умрелия цска, който години наред беше точен и накрая отказа да плати задълженията си към всички, дори към държавата и то създаден от олигарх на който след прехода му бе връчен Ловеч за управление от новата, стара власт. И това нещо осъществено с благословията на бългрската държава и футболен съюз, които мълчаливо признават Литекс + Чавдар за създадения от ЦК БКП отбор на цска през 1945г. Няма по-лоша реклама от сегашнатo мерзко образование и то не толкова, защото съществува, мутри винаги ще има, а защото обикновения човек го припознава, като свой отбор.

BRCK

Засада имаше, гол нямаше. Голът където им го итмениха имаве много по-тънка засада отколкото първия. За ЦСКА и във вториш мач свириха несъществуваща засада при излизане сам срещу вратаря. Съдиите и фифа/уефа убиват футбола. Така повече не може да продължава. Санкциите за грешките на съдиите са 0 и те си правят каквото искат. Или каквото им кажат от фифа/уефа?

Голям праз. Не ми дреме за душевните терзания на някакви маестрота и ритнитопковци, който взимат десетки хиляди лева заплата , а народа мизерства и гладува, ограбван от корумпираните управници. Спортът, и футбола в частност , отдавна са единствено и само бизнес.

Този болшевишки футболен клуб съставен от Литекс и цигани от кол и въже, трябва да се закрие, срамно е да развяват червени знамена с петолъчки, под руската абревиация ЦСКА, в Европа сме, не сме в Русия

и на Хайнекен да си махнат петолъчката от етикета!

Е нЕма по -болшевишки клуб от "Говедар - спор " ... отборът на милицията и другаря Солаков, отборът с почетен председател д- р Живков и директор Иван Славков, хибридното отроче от насилствения по партийна линия съюз на ЖСК София и Спартак ... това е ... ЕВРОИДИОТЪТ.

Шибани мангали, събрани от кол и въже, които не могат да играят модерен футбол, представят комунистическия гранд с руската абревиация ЦСКА. Армия нямаме, няма и армеиски клубове, но има "Централен Спортен Клуб", с единствен спорт: мангалски футбол. А маестрото да върви да дирижира хора на АБПФК Паразитите...докато у нас има комуняги и русофилистици, нищо няма да е както трябва, и футбола включително.

Много ли са добри ЦСКА. Ще видите в неделя, как разградските орли ще ги мандахерцат и перушина ще хвърчи от тях.

Какви победи, какви нахъсвания....Брои се накрая само резултатът! Абе отворете си тези очи най-сетне, стига сте си пъхали щраусовите главички в пясъчника на детската площадка! Няма ли ни един да извика "Я-я, ама царят е гол!" и да слезете на земята? И другите ни "грандове" са вече на това дередже, защото и те се държат по сходен начин! Питайте в Копенхаген дори, как и колко деца се развиват в детската им школа и тогава плямпайте за бъдещи резултати и реванши! Е, казахме го в очите! Който чул - чул. Другите да са живи и здрави и да плюят анонимно.

Голът промени целият мач. Като цяло наистина Копенхаген си бяха по добри. Но на мен ми харесва ,че ЦСКА играят с желание.Победите неизбежно ще дойдат!

на тоя мутрата въобще не се учудвам, че кой ги фане се ги дърмони и пак са аут от играта! Айде като си голям маестро, направи отбор , който да вкарва по 5 гола и да видим как ще победи който трябва. Плямало!

аф

А като гледаш, дали виждаш?

Не е достатъчно само да гледаш, трябва и да виждаш. ЦСКА игра прилично и в двата мача. Треньорът е напълно прав - в първия мач съдията сбърка повече. Днес с първия гол и без него нищо не се промени, защото ЦСКА така или иначе се нуждаеше от 2 попадения, които не вкара.

А датчаните не играха по правилата.

аф

Имаме отбор, имаме и умен треньор! Само ЦСКА ! Напук на всички зложелатели , днес в Дания игра отбор облечен в червено, отбор с името ЦСКА, отбор с големи, червени сърца , отбор , подкрепен от червена, вярна публика ! Нека нашият път да върви в тази посока ! Само ЦСКА!

ВЕНСЕРОМОС:))))))))))))

аф

Бегай под козирката да викаш “Само лецки!”

Емоционално ми се искаше ЦСКА да не излезе на терена за второто полувреме-такова тенденциозно съдийство не помня! Но излязоха бойците и играха здраво, благодаря! Отборът има бъдеще, треньорът е добър. Успех, армейци и само ЦСКА!

Отборът в червено не игра зле, бори се, показа дух.... Но това не е ЦСКА! Това е ашладисаният "Литекс", присвоил си чуждо име.

Май се повтаряш ...