Ерата "Уилямс" във Формула 1 приключва?

Собствениците обмислят продажба след милиони загуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, много жалко. Моля изгледайте филма за Франк Уиламс и фирмата му, заслужава си.

Така и не стана ясна причината за фиаското от миналата година с тестовете в Барселона. Парите май не бяха истинската причина. Ако не ме лъже паметта се появиха в Барселона без готов автомобил. Доставяха части в движение и после Пади Лоу тихичко си тръгна. Не съм фен на Уилиямс, защото Сена загина в тяхната кола, но им желая да се оправят защото Ф1 без тях ще загуби

Единственият отбор за който не стои фирмен производител?Всичко това което постигна през годините Уйлямс е равно на подвиг в съперничеството на Ферари,Макларън,Рено.По спомен мога да кажа ,че низходящата точка започна с ония правила когато се премахнаха сликовете,тогава се сбърка и цялата концепция на построяване на болида.Макар,че имаха фантастичен двигател на БМВ,който развърташе до 19000-19500оборота и отличен,луд пилот като Монтоя те не успяха да се ,,върнат,, в играта.Малко по преди това също не бяха построили добре болида си когато пилоти бяха Занарди и Ралф Шумахер,последният за мен бе много спорен пилот и се чудех как го търпят толкова години??

Моля хората, които идея си нямат от Формула 1, какво остава пък за отборите, които се състезават, да не коментират изобщо под статията. Кеф ви статия за Саня не знам си коя, кеф ви за някоя фолк "звезда", кеф ви нещо за политика и прочие - имате предостатъчен избор. Благодаря ви!

Е! Всички не сме невъзпитани като теб!

Правиш ,правиш, Печелиш,печелиш, губиш, губиш, губиш. Аз също правих, печелих, сега губя ,губя. Няма и чужди хора ,да им оставя бизнеса. Не им се работи,нещо. Идват мрънкат ,таковат ,онаковат,само пари чакат. Така е при Капитал изъм а ! : Първите паднаха в Кърви , Пследните станаха Първи !

Преди 26 г. загина Сена в тяхната калпава кола. След 26 години и фирмичката им умря.

Генерал Франк... Е единственият който освобождава световни шампиони от отбора си. Само негови коли са карали с номер 0. Последния частен отбор. Но да плюеш е по-лесно.

Слагате минуси на човека, но това е суровата истина. Уилямс е велик отбор със славно минало. Но лекомислено решение на механиците коства живота му на Имола на Великден 1994. Плаках тогава. Беше побеждавал три пъти на същата писта, знаеше всеки метър. Беше доказано, че скъсяване на елемент по кормилната уредба е причината да не завие на Тамбурело. Заваряване в последния момент?! Тъпо.. Моето лично мнение е, че трябваше да си остане с Макларън.

"в момента се ръководи от дъщеря му - Клеър Уилямс" Даже и коментарите са излишни!