Коментари - Евро 2020 на длан: Кой срещу кого, къде, кога и по кой канал (Пълна програма) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пъпката от дондуков 2 руши държавата ,тъпото население се интересува дали Португалия или Германия щели да станат шампиони.Ако ще и Уганда да стане европейски баси тъпотията

Стига с тоя футбол кой го боли х*уя за футбола и тъпото европейско

Не ми е ясно къде е истината, но в програмата на сайта на Нова, мачовете по Диема Спорт 2 ги има и по нормалната Диема. Дано да няма заключени мачове зад платени програми.

Искам да се срещнат Украйна и Русия и мача да е в Букурещ

И с гол от дузпа в 89-тата минута Украйна да отстрани рашистките хибридно окупатори! За щастие на целият нормален свят! Дано!

Няма ли СЕМ? Защо плащаме данъци, да се спонсорира БНТ, а после да трябва да си плащаме за да гледаме ЕП2020 по Диема Спорт2? Къде са институциите?

Ето това е корупцията за която се говори!!!

Щот сме овце

Диема спорт, че даже и 2, значи. Ако, случайно включа на нова, започвам да правя списък на рекламираните там стоки и услуги. Една стотинка няма да дам за нито една от тях.

Даже Макетата са там. А нашите щракащи с пръсти чалгари пак отсъстват.

Еее, голяма работа. Важно е Михайлов да е на поста ;)

са там, защото се класираха през лига на нациите. "Северна Македония безапелационно спечели групата си в най-слабата дивизия "D" в компанията на Армения, Гибралтар и Лихтенщайн. Западните ни съседи постигнаха пет победи в шест мача и си спечелиха правото да участват в плейофи за класиране на големия шампионат. Там първо беше елиминиран отборът на Косово, а на големият финал жертва падна Грузия, и то в Тбилиси." България също се класира за плейофите, но противници бяха Унгария ( там и приключихме), Румъния и Исландия. Класира се Унгария след като би и Исландия. Ясно се вижда разликата в противниците.