Коментари - Евро 2024: Кои са фаворитите за трофея? | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024: Кои са фаворитите за трофея?

На 14 юли само един от общо 24 отбора ще се нарече гордо "шампион на Европа"

Обратно в новината

Коментари - Евро 2024: Кои са фаворитите за трофея? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

СССР (с наследник Русия) - от 15 държави, девет европейски в момента, кочината е наследник??? Сега като загубят поредната си война ще трябва да се пренаписва историята. Като е наследник какви са им футболните постижения оттогава?? И Чехия не е правилно да е наследник, но пък игра финал 1996, а орките освен нов допинг с друго не са станали известни след цецецера.

Със сигурност не са печелили по-малко от "фаворита" Англия.

И ние сме сред фаворитите.

Цитат: "Би било крайно несериозно да се отпише тим, който в историята си има пет световни и три европейски титли и победите са заложени в гените на германските футболисти." Не са 5, а 4 световни. С 5 е Бразилия. Немците последните години са трагични. Но сега имат млади играчи във форма и възможно да са изненадващо добре. Разни като Флориан Виртц (Леверкузен), по Щутгарт имало (завършват втори пред Байерн), Мурсиала в Байерн, Кай Хавертц (Арсенал) се разигра. Така че имат хора и в нападение, където иначе куцат. Въпрос и на състав и на форма, ключови моменти и късмет. Англия все ги броят за фаворит, а те нямат и 1 спечелено европейско и са вечният провал. Имат едно световно със спорен гол, където сега разни твърдят, че е нередовен - дали е минал голлинията с пълният обем. На световното фаворит ми бе Франция. Може би това е на-лесният избор. Но може да е изненада. Дания е най-изненадващият спечелил, при положение, че дори не се бяха класирали на европейското, но изхвърлиха Югославия и ги заместиха.

Немците нямат характер, не са биткаджии - с тези "немци" от 3-то поколение толкова. С гей капитански ленти и домакинство - 1/8 финал.

Ако имаха добър треньор, англичаните щяха да са фаворит. Само с играчи не се става шампион. Французите винаги са фаворити, имат опит, играчи и треньори. Италианците и испанците са турнирни отбори и няма да се учудя, ако стигнат далеч. Немците са си немци и според ще се стегнат за турнира. И те са най-големият фаворит за мен.