Коментари - Евро 2024: Пълната картина - групите, градовете, програмата по дни и часове | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024: Пълната картина - групите, градовете, програмата по дни и часове

24 отбора, 51 мача - от 14 юни светът ще гледа към стадионите в Германия

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Евро 2024: Пълната картина - групите, градовете, програмата по дни и часове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

След Саудитска Арабия тук ще е пир на ЛГБТ+- чумата. То ще са дъгички, флагчета, "инклузивност", "разнообразие", "борба с дискриминацията". Парад на извращенията в Европа.

гледам даже няккаъв розов умнокрасивитет вече е изплющял един минус. Горкия, липсвали са му дъгичките на инклузивността върху екипите на черните играчи на арийците. ;)

За да сме поликоретни, даже вече италианците и испанците се напълниха с чернилки. Нямам думи просто - аз европейско ли ще гледам или африканско. Стискам палци на хърватите, сърбите и поляците - само бели хора в техните орбори.

6 балкански отбора. 2 още бяха на баражи (Гърция и Босна и Херцеговина), но отпаднаха. 2 групи с по 2 балкански отбора. Ние завършихме квалификациите без победа и 4 точки. Най-слабият друг балкански отбор като точки бе Св. Македония с 8 токи, в група с Англия, Италия и Украйна - последните на европейското през баражи. Би ни Черно гора с 600 000+ население 2 пъти. Преди в София ни би и Косово 3:2. Навремето напусна Стоичков като треньор, защото завършихме в Албания наравно. Сега те бяха първи в групата. Дори спрямо когато бяхме зле (3-4 в групи), сме много по-зле сега - последни и най-слабият балкански отбор. 1995г по едно време сме номер 8 в класацията на ФИФА. Когато идва Михайлов 2005 сме номер 38. Последно гледано сме номер 83, с рекордно номер 95 при Михайлов. Тук няма никакви таланти. Абсолютна черна дупка за таланти. Преди имахме играчи по грандове на Европа играещи финала за европейски купи и ставащи шампиони. Сега имаме определен за играч номер 1 в Гърция и разни по Б групите на първенства.

При случващото се наоколо кой го интересуват зрелища в загниваща Европа....?!??

На световното по футбол, Франция завърши с 1 бял - вратарят Лорис, който имал и испански корени. От белите бяха такива с всякакви други корени - италиански и какви ли не.

Е, нищо, сега като се пусне и Батков по пистата ще оправят положението "групата" на Гонзо:)))))))

Заглавие въс вестник Германистан Хабер: Кебабманшафт минава под дъгата ! Гьотферайн юбер алес !

това не ми го хвалете изобщо! Нагласени мачове за политически импотенти и комплексари...