Коментари - Евро 2024: Пред Кристиано не останаха рекорди | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024: Пред Кристиано не останаха рекорди

Португалецът е начело на не една или две класации за европейските първенства

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Евро 2024: Пред Кристиано не останаха рекорди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Меската срещу него да бяга пак неможе да го стигне

Най-големият във футбола. Сравнението с Меси е просто неуместно и двамата са големи играчи, но Кристиано е финоменален за годините, в които продължава да играе и да е номер 1. Меси просто беше голям само и единствено в Барселона. Доста от топките просто му ги подариха абсолютно незаслужено. Както и да е

Е, само няколко дреболии не му достигат, за да се изравни с Меси - да спечели Световно първенство и да вземе още 2 златни топки ... иначе по гел, гримаси и егоизъм е първи в света !

Ми ти бе Бако, колко златни топки имаш, че да даваш оценки .....

И нека злобните български коментари от хора, които ги е било срам да се събличат по физическо, или най - големият им успех в живота е да си купят 10 годишно БЕ ЕМ УЕ, започнат сега !!!!

Госпожо - тялото на един футболист не е критерий за качествата му на терена. В смисъл, че ако имате мокри сънища с гелосаният португалец - това не го прави най-добрият футболист. Спечелените трофеи са основнитя критерий и по тях роналдо отстъпва на Меси, който явно не е с достатъчно красиво тяло за вашият вкус и съответно не е добър футболист по вашата логика. И повечето мургави шофьорчета на старо "БеЕнВе" са с фланелка на "СеРе 7" - просто като информация.

Кой сравнява Меси с него, само злобните хорица, където не са постигнали нищо.... Сега аз да ти обясня, чисто анатомично, щото ти зачекна темата за тялото му без дори да си имаш и най - малка представа от спрот, биофизика и как спортните натоварванията влияят на човешкия организъм. Тялото на Роналдо е по - добро от това на Меси, по - висок е, център на тежеста, по - дълги крака и тн. са в негова полза което му позволява да играе на ниво дори и на тези години, но едва ли ще го разбереш, щото то не става само с гледане на мачове и пиене на бира трябва и учебници да се четат, ако провериш статистиката, ще видиш, че по - ниските футболисти се пенсиониран по - рано. Това обаче, не означава че Меси не е един от най - добрите футболисти, просто тялото му ще/се е/ амортизира по - бързо. За стила на играта също няма място за сравнение единият име един стил другия има друг, не може да кажеш, че едният е по - добър от другия. В личностен план и едният дава много пари за благотворителност и другия също, единият малко повече позира, но кои сме ние да го съдим (тази тендениця започна от Бекъм между другото, също манекенче, но и отново един от най - добирте в света за неговото време). Идеята е, че сравнение между двамата не може да има и двамата се велики. Пак казвам хора, които ги е било срам да се съблекат в съблекалнята по физическо в училище да си гледат работата ;)