17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е опасно Българската Футболна да се обърне към ФИФА и да не се играе мача , а да се напише Служебна победа за ЦСК и да продължава напред ! Ако стане нападение поне на един Българин ще е късно !

баси държавицата им?

Само не разбирам защо украинците ще нападат българи, ако говорят български??? За руски - ясно, ама за български??? Да не би пък това да е част от руската пропаганда тука - какви врагове са ни украинците, пък какви братя са ни рушняците!!! Нека им бъде ясно на московците - няма славяни никъде, нямат братушки никъде, освен турците!!! С тях да си правят байряма и пилафа!!!

А дали ти е ясно,че в Запорожие основния език е руски?

Защото заедно с руския е забранен и Българския , Полския , Румънския и Унгарския ! Малко се просвети преди да пишеш !

Руснаци и русофили не ги любят никъде по света. Иначе нашите цесекари руски се ежиха тук в София, а сега са напълнили потурите ха ха. Великият украински народ е горд и ще смачка като мравка малките смешни български руски мишлета.

E, нали това е демокрацията по украински? Що да се плашиме от ново-Бандера? Той сега си е чиста проба демократ, нали? А за "велик украински народ" по-добре си трай, щом не си учил история, Кирчо! Тия са ашладисани руснаци, точно както макетата са ашладисани българи! Не, че не е възможно да го има такова нещо, но последствията са жалки, особено като почнат да си измислят история, която нямат! И да ни убеждават, че Адам и Ева са говорели на великия украински (македонски съотватно) език. Смях!

История не си учил ти, Кирчо! Украинците са народ от 3 основни народности - Кубратови българи, хазари и поляци. Рушняците са завоеватели по тия земи, благодарение на шведските си владетели като "княз" "Владимир",например, който им приел православието! Те и българите бяха тръгнали да ни правят турци след 500 години османско иго,защото уж сме били някакви тюрки. Та и с "укрите" е така - след също толкова дълга,че и повече чужда руска власт, взеха да ги правят на руснаци.Да, ама не! Езикът им е толкова далече от руския, че е изобщо неразбираем за нас. А пък нас ни пробваха като славяни! И нищо общо с аналогията с "македонците", пак московско пъклено политическо инженерство! Щото "македонците" ПРЕДИ това бяха доказани българи, а украинците никога не са били руснаци!!!

а може би шотландците са англичани,а?!

Левскарите най-добре мълчат на български!

Не съм Цесекар(левскар съм),но съм българин, и дано ЦСКА не се подведе на украинците.За тях ще свирят съдиите,Радвам се .че поне има един смислен треьор който ги лъже и наидиграва.Не броя Лудогорец почти съм сигурен ,че и ЦСКА ще продължи ако укрите не са платили за червен картон.Сигурен съм,че и Локото могат да продължат,стига да си повярват

Ама моля ви, първо дир.бг непрекъснато пише как лошата Русия си измисля украинския национализъм за да оправдае "анексията", "агресията" и пр. срещу Украина....и сега на ти! Сблъсък с реалността!

Брей, какъв шум се вдигна около "Литекс София", те и почитатели имали.

Деби, кои пък са тия Литекс София. Тук пише за ЦСКА София, най-великия български клуб.

Едно време като бях на бригада в Англия, украинците бяха най- големите ръбове, а украинките бяха най - палави

Добре дошли в рая на евро-атлантическите ценности - американската Фашистка държава уКрайна

Нормално, след като се прочетат по-долните коментари. Хората искат свобода, а не руска окупация по сталинистки тип. Изобщо, колко са приятелите на Русия и Путин сега? Само няколко държавички, все още неопарили се от това "приятелство". Дано всичко мине нормално и ЦСКА продължи напред. Само "Левски"!

Особено ограничен човече, недоседмен. Говори се за футбол, България и Украйна. Къде видя Путин с болния си мозък?

Ами тоя и за подуенските евроидиоти хортува нещо тука, но това само показва какви са феновете на тоя псевдоотбор.

А защо украинският отбор е допуснат в турнира, след като ще се поставят фашистки ограничения? Фашистите нямат място в Европа! Имали нещо против България! Ами да видим! Един сериозен скандал на стадиона може да вгорчи отношенията ни с Украйна! Подобни фашистки ограничения, никой не е длъжен да търпи! Имало анти български настроения! А България докога ще продължава да изпълнява американски заръки! Трябвало да имаме братски отношения с Украйна, щото тя била против Русия! Нищо, че има анти български настроения!

Много им дойде - африканската чума, сега и това ... :)

А защо няма оплакване от БФС към ФИФА и УЕФА за забраната да се говори на БЪЛГАРСКИ от български граждани? Или те като разБойко са дупедавци и търпят всичко.

Нация, киоято почита Бандера, е умствено повредена!

Бандерите в действие... Ето за това Донбас не иска да има нищо общо с тях...

Да не говориме на български или руски?!?!? На северномакедонски може ли? Щот нийй не знаем родния за укрите американски бре....

Да не говорят на БЪЛГАРСКИ и РУСКИ ! Патриотите къде са , да защитят Българите ? Ако направят Украйна провокация , Външно Министерство просто да изгони Посланника на Украйна от България ! Никой няма никакво право да забранява на хората да говорят на родния език , ЕК да разгледа тази забрана и да Осъди Украйна !

Слава на Русия, нашата освободителна от турско робство. Само ЦСКА!

Слава на Русия !

Чорбицата с пълни гащи. Казаците, че ги онождат.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Ако са спортни привърженици - няма защо да се притесняват. Ако се заяждат с политически, националистически и други "закачки" да си се притесняват, че аналогичните им лумпени с радост ще се срещнат с тях. Не е трябвало на предния мач да се занимават с нищо извън спортното поддържане на любимците им. Всичко друго е селска простотия.

Не може да препоръчваш на който и да е да не говори родния си език! Това е расизъм дори и за колониална държава.

Какво са скандирали нашите срещу Украйна?

АКО НЯКОЙ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ И АНЕКСИРА ДОБРУДЖА ИЛИ РОДОПИТЕ, СЪЩО НЯМА ДА ГО ЧАКАМЕ С МЕД И МАСЛО. ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИТЕ, УКРАИНИЦИТЕ НЕ СА ДУПЕДАВЦИ.

Евала! Само да кажа, че не сме дупедавци, но в България наистина има много тъпи кратуни и дупедавци - русофили.

А какви са украинците според теб?! Американците им анексираха цялата страна (без Крим и Донбас), а те още търпят страната им да се управлява от американското посолство там!

Генералисимус Добри Джуров е създал изчадие

Really, кух си като тъпан!

akud

кремъл се е погрижил от 1918 година да ти посрещат топло на всякъде

Ако играят в Луганск няма да имат проблеми.

Чакайте сега... Заря Луганск от Украйна ли е или от ЛНР? В ЛНР доколкото знам се говори на руски...

Привържениците на ЦСКА са здрави момчета. Няма да лесно на украинските фашагите.

Какво ли ще се случи ако се срещнат украински с руски отбор ?

Хахаха, кой измисли тази простотия, да не говорели на български или руски в Запорожие, че там се говори основно на руски, малоумници.

Украинците станаха големи комплексари след Крим

Ами комплексари са. Такива ги направиха краварите като ги "демократизираха".

Не съм привърженик на ЦСКА. Но желая да победят убедително украинския отбор.

И какво толкова са скандирали феновете на ЦСКА-София, та са ядосали укрите?

Националистите са най-тъпите парчета на света. Какво повече да си говорим. Това са хора, които са с дълбоки приблеми и имат нуждата да бъдат приобщени към някаква група, която може спокойно да оправдае агресията им. Без значение от коя страна са, националистите са боклук невиждан. Едно е да си патриот и да обичаш родината си и всички хора, които живеят в нея без значение на етноса им, а съвсем друго е да си тъп националист, който може само да разделя и сее омраза. Националистите са вредни паразити и са анти-патриоти. Нашите там да си държат езика зад зъбите, защото да не се върнат нашамаросани.

Не съм привърженик на ЦСКА. Но желая да победят убедително украинския отбор.

Добре е че ще играят на руска територия

чорбата са печени бе, почти като левскарите са в това отношение, аз не бих се притеснявал.

укрите, нали са ни бракя, а всички ний сме бракя с американците? или е тъй само според правителствота?

И двете са измислени.На вьпроса ти;какво общо има укрьйна с макетата.

Ами след 30 години демокрация ЦСКА има само в Москва и София. Изводите си ги правете сами

А па лески само тука. Извода си прави сам.

Това спорт ли е или война? Който не може да овладее привържениците си, не става за домакин.

МУКрите, Като приемат долара за национална валута, всичко ще се оправи.

А Уефа наказва ли ги? Щото ако тука има такива заплахи и првдупреждения, не ни мърдат глобите.

Украйна за Русия е Македония за България!!!

Какво общо има Македония с Украйна?!?

Тупан, изказването ти е на тЪпак!

Въпросът ми харесва.Защото и козяците знаят отговора.