Коментари - Феновете грабнаха Роналдо: Приключил е, не става и за Саудитска Арабия! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все някога ще им дадат дузпа и ще вкара. Търпение само!

тоя ако беше по-умен, щеше да играе в МЮ без да мрънка, колкото може, догодина да се откаже и щеше да си запази реномето, можеше и да получи някой пост в МЮ после, ама той не та не, прецаки си всичко което е постигнал досега за да се прави на велик

И от дузпа няма да вкара, свършено е с него!

Оставете човекът на мира. През лятото преживя голяма лична трагедия. Даже се чудя как изобщо продължи да играе. Не съм му голям фен, но съм човек. Сучувствам му, че загуби дете.

А съчувстваш ли му за милионите, които получава, без да прави нищо смислено?

Дори Роналдо знае, че е приключил. Но така поне е касирал доволно. Добър фонд за пенсиониране.

200 000 000 $ се подсмихват от банковата му сметка на подобни твърдения.

Роналдо е добре дошъл в нашият любим отбор на народа Левски

това ,че ще вземе $500.000.000 за две години няма нищо общо с това дали ще играе добре или не. Тези пари са за популяризирането на Арабския футбол.Ал Насър дори няма да ги плати тези пари,а кралската фамилия ще поеме всички разходи.това е капка в морето в сравнение с 2-та милиарда които изхарчи Катар(май са много повече,но кой знае)? роналдо не вкарва,защото отбора не играе само за него(както беше досега със всички останали),а играе като отбор. затова го изритаха от националния отбор,защото е егоист и преследва само рекорди.

той и за а група не става!

Не изобщо. Това е решение на този, който плаща милионите, знаейки какви са обстоятелствата. Няма да говорим, че той вече си е избил парите от продажба на фланелки и други артикули, както и от привличането на нови спонсори.

Защото са на вятъра

Samo Uevski :)

комай вече е изпръцкан :)))

Приключи с футбола от седем години тоя гелосан урунгел