Коментари - Феновете на ЦСКА призоваха за подкрепа "напук на всички бездарници" | Корнер.dir.bg

Коментари - Феновете на ЦСКА призоваха за подкрепа "напук на всички бездарници" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

Нищо ново.

Ами нали тогава гората ще започнат да гледат бг футбол - когато има интрига . Не може ЦСКА все да побеждава . Ако са добри ще ОК , ако не са ще губят .

Време е Цесекарите да разберат, че Ганчев го държат за топките като куче, и за това постоянно ще падат от лидерите, както от години. Нещо като с Магнитски и другите отрепки боклуци, само че, за вътрешна консумация от БГ мафията.

ФЕН означава - пълен ОЛИГОФРЕН, пияница и наркоман или цигански турчин !!! По- добре да гледаме как някакви деца- българчета играят на билички... Още си спомням как двама познати играеха и единия от ТРИ метра, реши да цели по биличка( топче , колкото нокът) на другия. Момчето, чиято биличка щяха да целят каза- "" Ще уцелиш на баба ми НАЛЪМИТЕ ( това са дървени чехли, които се носят на село)."" Другото момче обаче успя със своята биличка да уцели биличката на това момче и спечели играта.. :)))

да ви пикам на свещенните четири букви :) няма ли да си напишете и лозунга: "Всички на стадиона - цска свине" ???????? Колкото и да се пънете винаги ще сте НОМЕР 2 в България! САМО ЛЕВСКИ!!!