17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен е неправилно решение. Даниел Рикардо е по добър и е за същите пари. Освен това Рикардо пердашеше Верстапен редовно а и има да си връща. А Алонсо в Рено... Не мисля. Рено не са цъфнали и са средата на групата даже мисля макларън са на едно ниво. Карал е за макларън, рено и ферари. Не е карал за мерцедес и ред бул. В ред бул няма да го вземат заради ушатия келеш, в мерцедес ... ако напусне Ботас ама той няма да напусне. Ако Люис отиде във ферари тогава може би но няма да е 2021.

Жалко за Фетел!

Фетел извън ред бул не успя. Ако беше останал сега можеше пак да е на върха ама не:ред бул му даде 4 титли но щом 1 година загази фетел избяга. И резултата е налице:видя се, че е по слаб пилот от Рикардо, от Люис, от Алонсо, и от Верстапен. Не съжалявам за него. Загубих му уважението когато не спази отборна заповед и при 13 победи прецака марк уебър. Заради което уебър избяга. Освен това фетел не заслужаваше титлата 2012 година. Най надценения пилот от формула 1.

Карлос е гладен за победи, и ако някой си мисли, че ще стои послушно зад Шарл, според мен се лъже жестоко!

кога почват състезанията?

Аз някак тайно се надявах да видя Хамилтън във Ферари. Не че съм му фен, но исках да разбера какво ще направи с колата на Фетел. Ферари си знаят, че с 2 остриета щеше да стане локална война. Сайнц сега получава най големия шанс в кариерата си. Баща му беше страхотна фигура в ралитата, имам респект към фамилията Сайнц. Малкия показа много постоянство и стабилен прогрес до сега. Логично и заслужено взе волана в топ отбор.

Първо, да вадиш Маклрен, от списъка с топ отбори е мека казано наивно. Да последните години не бяха най-добрите за отбора, но това не го прави по-малко топ отбор. Тези, които следим Ф1 от достатъчно дълго време помним едни времена, в които Ферари бях не по-малко да не кажа по слаби от Макларен в момента (вижте периода, в който Жан Алези караше за Ферари). Отделно. За мен лично решението на Сайнц ми се струва леко казано странно. Да заменениш място на първи пилот (Въпреки, че като цяло в Макларен никога не са имали първи и втори пилот) в отбор с 8 световни титли при конструкторите и 12 световни шампиона, с място на 2-ри пилот....където и да е преди още началото на сезона (да не забравяме, че за сега няма нито едно проведено състезание) за мен е странно... Всеки си решава сам за себе си, но според мен Сайнц ще сбърка ако го направи...

Ако някой във Ферари си мисли, че Сайнц ще стои мирно на Шарлито, дълбоко се заблуждава. Като темперамент и амбиция Карлос няма нищо общо с Валтери и сравненията са изсмукани от пръстите