Коментари - Франция - Аржентина 4:3 (статистика) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са от титулярния състав - ще ги включат след последната съдийска свирка и те да поиграят с топката...

kakwo на живо бе, гледайте по бнт онлайн, не си губете времето с този сайт

Килиан еМ'Бапе С черен кур и две мъде Шиба брадатото джудже

За три седмици не е много, но кой ти дава..... Засега - 2:2, по-умни франсета, които пропуснаха първите 20 минути да водят с 2:0. Краварите се опитват нещо там, не стоят зле като в предишните срещи, но този Мбапе ги разби - току-що вече 3:2!!!! А има още цяло полувреме! ЕИгати майтапа да свършат бойно 4:4 и да гледаме дузпи, какво по-хубаво за зрителя! Но едва ли ще се стигне чак дотам, петлите не се дават, даже са точни - почти 90%-ова ефективност, само от няколко удара и готово. Бае Меси трябва да се намеси и да замеси нещо, че не ги виждам. Къде си, Меси? Годинки, жени, пари, щоли вечи пречи? А - ИЗВИНЯВАЙТЕ, ВЕЧЕ Е 4:2!!!!!! Събитията са апокалиптични за режентинците!! Леле майко! Да живее обединена Европа! Ще има довечера голема ТРИСТЕ и пак нашто парче от 94-та - "Слогом, Аржентина!"

балона меси се пукна....гола вода е тоя хандбалист.....да се нареди до дрогата мардаончо и заедно да си показват средни пръсти....

хандбалистите са АУТ ...начело с набедената 'звезда " меси.....

Мамуните победиха с късмет. По-добрия и истински национален отбор е на аржентина. Отбора на бежанците трябва да се гледа на пълна яркост на тв щото иначе се вижда само топката като играят :)

Никога не съм бил фен на французите, но бях за тях в този двубой. Омръзна ми разни надути специалисти да ми казват колко добри били аржентиците, и как трябвало едва ли не без да играят да печелят. Съжалявам единствено за исландците (качествени хора и мъже), че не стигнаха по-напред. Французите имаха най-добрият отбор на световното в Испания през 1982 г. , но италианците (в типичен стил), без никой да ги брои за финал, се промушиха и станаха св. шампиони. По същия начин излъгаха (най-добрия немски отбор) с дузпите в Мексико през 1970 г. и отидоха на финал, където бразилците им обясниха играта, Вместо гермаците да бяха на този финал, който не се знаеше как би завършил.

С гаучоси не става. Взехте финала през 1976 г. с/у холандците, а трябваше да е обрфатното...

Сборния на африка за пръв пътпобеди трудно Аржентина:)