Коментари - Френски пилот загина при ужасяваща катастрофа във Формула 2 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир малко се изсилвате. Какъв талант е момче на 22 год. и то загинало от детски щуротии?!?! И в България загиват доста такива таланти решили да се убият и да отнесат някоя чужда душа със себе си.

Млад талант, да. Беше. Но както става при младостта, андреналина е повече от акъла. Господ да го прости.

Тази дивотия трябва да се забрани, наред с мотоциклетните "спортове" !!!

Да бе мирно седело, не би чудо видело...

Формулите са черешката на тортата в автомобилните спортове и важно е зад гърба ти да стоят големи спонсори,и/или богато семейство. Колкото до таланта,той е 1 %,останалите 99% са силна амбиция и безкруполност.Сена и Шумахер са доказателството за това.Майстора на мократа писта Сена определя първото си каране на дъжд като пълен провал.После винаги,когато завали е излизал да се упражнява.Шумахер пък е копирал Хайн-Харалд Френдцен във всичко като юноши,накрая му отмъкнал и приятелката.Ако не направя нещо различно от другите,в най-добрия случай ще съм четвърти казваше Сена и той го правеше,пълна безкомпромисност и бруталност към колегите си,а Шуми дори го задмина в това отношение.

Някак си не ми става мъчно.Ам кво да напрвим,рискове на професията.Сигурен съм ,че днес по света са загинали десетки на работното място ,ам това е живота.

Шишо Бакшишо го е казал, днес си на 40, утре ти правят 40

Не знаех, че от "трама" може да се умре.

Някой е умрял.. Топ новина в дира Някой българин е успял.... нищо... Еати траурната новинарска агетция

Как се превежда на белгийски "да би мирно седяло ,не би чуди видяло"? За псевдоинтелектуалците,"умните и красивите" и за всички джендъри: Нито френския в Белгия е френски (като във Франция), нито фламандския е холандски. Те са си белгийски езици говорени само в Белгия.

Ти явно езици не говориш, но френският в Белгия си е точно френски като във Франция, а фламандският е чист холандски език. Дано поне научи нещо сега.

Не само зрелище, а и реклама, пари за производители. Големи гадове са!

Ф2 са толкова безопастни,колкото и ф1.И при тях го има ореола,въведен миналия сезон във ф1,но какво от това,просто автомобилните спортове нарушават една от Божиите заповеди,която гласи:-Да не изпитваш Господа Твоят Бог."Докато риска заради зрелището е факт,сигурност за правещия го няма да има нито на пистата,нито извън нея,справка Михаел Шумахер.

За Божията заповед си прав защото без значение какво си мислим тя Действа както и другите физични закони но глупаци като тези винаги се пробват и получават това което търсят!

1994-писта Имола, Италия.В петъчната тренировка катастрофира страховито Барикело и чупи ръка.Вечерта сънародника му Аертон Сена се изпъчил пред кондиционния си треньор Йозеф Веберер и му казал-"Виж ме,нищо ми няма,а бедния Рубенс пострада."Два дни по-късно Сена вече го няма.

На всички българи препоръчвам .да гледат филма шинаи...от .там натък гласувалите.успех

много, много жалко за момчето.

Извратено е организирането на зрелища, при които състезателите рискуват живота си.

не ти е лесно

Жалко за погубения млад живот! Обаче някой нещо сега за жените шофьори?!

Миналата година нямаше ли точно една жена пилот от Ф3 мисля, дето излетя в трибуните със задницата напр2д?

Колите в по-малките формули са доста бързи, обаче не са така обезопасени като Ф1. Наред с това пилотите са по-неопитни. В допълнение завоят е червената вода, където са катастрофирали и далеч по-опитни водачи.

юбер-а умря, лой ще кара сега?

На майка ти ще се возим.

¯\_(ツ)_/¯

Е че то ние на майка му редовно се возим, искаме и на него и на сестра му малко, за разнообразие така