Футбол на метри от смъртта - неделните мачове в "Аушвиц"

Дори и зад стените на концлагера, футболът е намирал своето място

Обратно в новината

Коментари - Футбол на метри от смъртта - неделните мачове в "Аушвиц" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие вярвате ли си за тези глупости? Тоя 'оживелият' свидетел (пълно е с такива, противопоказано на 'лагери на смъртта') как се е концентрирал върху играта, докато до него 'загинали 3000 човека'(3 е половината от 6) достатъчно за да отговаря на изискванията за опонент на нацистите? Самите нацисти са използвали най-добрият си отбор или част от звездите не са играли заради работата им в все още непостроените 'камери на смъртта'? Изобщо за германците имало ли е значение резултатът/мачът или е бил само повод да ги 'пратят под душовете'???? И докато дебилствате със зионистка пропаганда, долно племе влязло в нашите земи със партньорите от Турция, докато са 'присъствали' по нашите земи и в нашите жени, кажете някой комичен разказ за онези времена. Вие биете Йерусалимския Пост по брой про-зионистки статии, но внимавате като насрани да не би да обидите някого (БХЧ) - ако постнете тоновете разкази за приятелите лихвари и турците от времето на щастливото ни съжителство.

ДИР, не знам дали статията е преведена от вас или е просто копирана от друг източник, ама много грешки бе... "Друг оцелял Холокоста" - тук по-правилното е "преживял Холокоста" "Аз бях от късметлиите, които играех футбол." Не ви се връзва "които играех", не усещате ли? Правилното е "които (късметлиите) играехА" Има и доста технически грешки (напр. "полякът ТадеуП" съм 100% сигурен, че е ТадеуШШШШ; оцелеллите). Те вече станаха толкова чести и явно е невъзможно да се справите. Съжалявам, че ще го кажа, но промяната ви, която е факт, не е за добро. Пропадането продължава...

Аз съм за възобновяване на първенството в Аушвиц. Може даже да се помисли и за първенство в ГУЛАГ, че дори и ние можем да си направим първенство в...Белене. ще ми бъде интересно да гледам мачовете м/у родните политици и "бизнесмени", а на полувремето да виждам "футболистите" как трошат камъни с кирки. Ако това се случи светът ще стане рай за живеене.

Ужасите в концентрационните лагери трябва да се помнят от цялото човечество!!! Иначе Историята ще ни го припомни пак ПРАКТИЧЕСКИ! Който не си взима поука от миналото, ще го изживее в бъдеще, а може би и в НАСТОЯЩЕ! Хубаво е да има и такива статии, за да може разлигавените мозъци да си сверят часовника.

Сега стана ясно, всъщност нацистка Германия е започнала креативно световно първеснтво по футбол с треньори Хитлер и други спортисти с цел благородно съревнование с бритнаците, като евреите примерно не можело да участват и затова ги изтребвали да не се пречкат на британците и немците. А руснаците не схванали закачката и превзели Берлин и спечелили първенството. В резултта на което треньорите на немците се самоубили.

Хайде стига с руска пропаганда маскирана под спомени за миналото. WWII свърши отдавна, знаем и помним историята, няма нужда да ни се напомня какви са били нацистите ежедневно под формата на куриозни статии. Затворете страницата и гледайте напред. Дир, стига се слугували на руските манипулатори, единствено управляващата класа в Русия, като не може да осигури бъдеще на страната се е вторачила в "славното" минало и плашилата от преди 80 години. Нямаме нужда от подобно в България.

Да гледаме напред, накъдето сочи Големия бял баща от вашингтон ли имаш предвид?

ИЗВРАТЕНЯЦИ!

Футболна класика!

Що за статия???