Другата игра на Ивайло Захариев

Звездата от "Под прикритие" открива сезона на Game On

Обратно в новината

Коментари - Другата игра на Ивайло Захариев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти си хейтър западнофилистик и понеже си джендър даже нямаш пишка. Може би само да духаш. ЕЙ,ама нещастни хорица,вечно плюещи и завиждащи.

Добра присадка си е направил... Прихванала се е и почнала да вирее гъсто. Да сподели за център, Дани Петканов може да му е от полза, пък и на мен някой ден, ако позагубя косица!

светна. Сите хейтъри тук са русофилистици и комунета с къси пишки !

само хейтъри в тая държава бе, то каквито хората такава и държавата. Поне да бяхте умни хетъри!

Откакто е с русата кифла, не го харесвам.

Пеходролена кифла, стара при това.

През 2014 г. по време на протестите срещу Орешарски този мутьо вися цял ден на комина на ТЕЦ-София. Протестирал бил.

Абе като знаете много всичките, що вместо да си копате нивите не ви гледаме по телевизията и в театъра а? Щото нали сте по-добри и разбирате много! Селтаци!

Много пейзански език, мойто момче. Освен, че си бездарен като актьор, нямаш елементарно възпитание.

за пред злобни и комплексирани хейтъри ? Аре нема нужда....

Все си спомнях колко са негативни и груби хората но като чета тези коментари то направо ... нищо чудно че повечето хора нямат смелостта да опитат каквото и било. То морето от тъпаци които умрат да ти обяснят колко добре разбират че не си се справил добре ще те залее. Филм, постановка или каквото и да е не се прави от 1 човек ( освен ако не си Марио) а от екип от хора. Тези които не са толкова добре се научават от другите които ги превъзхождат в някое умение. Това е. Под прикритие беше много хубав сериал. Ивайло игра много добре и стига сте търсили начин да обидите човека. Браво, супер си не ги слушай тия тъпаци, продължавай да правиш това което обичаш!

лелка на Ивчо, що не си до печката да му готвиш, ма? Нали си младоженка, я се постаряй малко в кухнята, а не из форумите, че е ясно чие е единственото позитивно коментарче за твоя пишман жребец.

притеснително е, че има потребители на интернет, които харесват Ивайло Захариев, това е проява на много лош вкус, нищо против момчето нямам, но е объркало професиите. Да е жив и здрав и да намери друго поприще, важното е, че е добър човек, поне такъв изглежда.

Скъпи човек, не можеш да даваш оценка, защото не можеш да пишеш - грамотно. Когато се научиш, тогава давай мнение.

Доста, слаб актьор. Не знам защо се опитват да го бутат, но е доста "театрален" на екрана. Има къде къде по-добри от него.

за мен този е пич, но за актьор не става. Единствено ако играе някакъв глупак, но пак е дразнещ, като в под прикритие, къде е Захари Бахаров, къде е този...

А, "добър ден"! Къде са Мишо Билалов и Захари Бахаров, а къде е той.

И Мариан Вълев го пропуснах, сори.

И аз не го намирам за добър актьор. Нито интонация, нито жестове и мимики и цари единодушие по тоя въпрос. Ма да е жив и здрав човекът.

Върви ли семейния живот с перходролената лелка дето я намери? Щастлив ли си? А изоставените ти две деца, те как са без баща си?

Ти май нещо завиждаш а? И от къде знаеш къде са му децата бе , пън?

За перхидролената селянка ли? Айде скрий се вече - истината боли, нали?

Рядко бездарен актьор. Ходих скоро на негов "пърформанс", не "имплементира" грам майсторство. Жив и здрав, но да намери нещо, в което го бива.

Те нали ни го припомнят под прикритие по една от телевизиите. Рядко срещан бездарен актьор. Само ги вижте като каже "И кво??". Нула.

с Григор така си приличат, че могат спокойно да се сменят на Ибрахимова ли беше, каквото там, и най-малко тя ще разбере. Принципът е важен.

Нерде този некадърен незнаен смотльо, нерде един спортист от световна класа. Добре ли си бе!?

Хах, мислех, че само аз виждам приликата. Наистина са двойници.

Неприлично бездарен актьор.

Дир-ниците продължават да искат уроци по правопис на българския език. „Израснал” - няма такава дума думата е ИЗРАСТНА Ало-о-о, ползвайте ортокоректор, бе онези!

Точно в този случай Дир са написали правилно думата.

е спорно, тъй като самият правопис в момента, след като окепазиха морфологичния принцип комунягите малко след Девети септември 1944, е неправилен. Казва се расТе, не раСе... По подобен начин сега се смята за правилно въСтание вместо очевидното въЗСтание. Както и да е. Грешките в езика водят до грешки в мисленето - там, където го има, естествено. Ще тънем в неграмотност - и учени, и прости. Ще тънем и в невежество. Извод от двете неща: ще тънем в нищета. Няма как прости хора да са благоденстващи, журналистите не знаят вече дори българския, камо ли - да умеят да го използват.

Донякъде имате право за правописа. Той напоследък бива променян толкова често и в такива разностранни посоки, че у човек неволно се промъква една леко цинична мисъл относно причината за всичко това. Така или иначе, във всеки език има начини на изписване на някои думи, както и комбинации от такива (думи), противоречащи на простичката логика. „Добър вечер“ е само един малък пример.

Всъщност се пише „Израснал” - това е правилното. "Израствам" е друг глагол. Различават се по наставките.

Arcadium

Страхотен човек, ама слабичък актьор. Ако се беше захввал със спорт, щеще да е много по успешен.

Този актьор е много " интересен" като персона. Много рекламиран и не толкова талантлив.

Ивайло е готин, но това са гнусни комарджийски реклами!