17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един съвет от мене, всяка сряда по една контролна среща на националите с някай от втора или трета дивизия.Така може и да се обиграят и да стнат отбор. Снощи се видя, че те не се познават и не са играли заедно.

Мисля, че занапред трябва да ритаме само срещу келнерите от Гибралтар, за да имаме самочувствие.

Гоше, откажи се от тази гнусна работа да тренираш олигофрени как да играят футбол. Те нямат мозък и са мързеливи и господ да ги тренира няма да постигне нищо. По добре иди в чужбина.

Защо винаги трябва да се обижда? Това не разбирам? Дерменджиев не е лош треньор, въпреки загубите той направи добри неще, да загубихме много мачове но отбора се опита да играе футбол. Сложете си истинските очила а не розовите, реалната действителност е че нямаме футболисти на европейско ниво и това е грешка на всички, ръководсвто треньори фуболисти. Който и да извика все ще се намери някой да попита ами защo не някой друг...Живота и парите грабват в ранна възраст българския нрав и футболистите се провалят преди още да си повярват. За да играеш тази игра трябва да гориш от вътре! Лудогорец игра добър футбол при Дерменджиев , а сега?...

:)))))))))))))))))))))))))))))

Тъпанар

Гибралтар е Британска колония Значи сме Били Англия 3:0 Да се Готви Малта също бивша британска колония !

Недей, Малта са ни опатквали вече, не им давай възможност да го направят пак.

Не, по- добре Зелени нос - така ще пишем и една победа над Португалия да му е гадно на Роналдо :))))