17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германия не се спаси, германците размазаха шведите с 10 човека и секунди преди края. По болезнено от това не може да е.....

Че всички бяхме с биричката и мезетата пред телевизорите! Аре де, не скромничете сега! Знам, защото излязох да разходя кучето на полувремето набързо и.....навсякъде пустош, пълна тишина по улиците, всеки се затворил и се чуват гласовете на коментаторите от отворените прозорци. Нема лошо, един път се пада да гледаме такива сблъсъци като този, на кариоките и между еспаньолите и португезите! Но много нерви бе, накрая сички скокнахме с вик! Да натикаш вигингите в...миша дупка цял мач, но да си ялов, и накрая, когато никой не очаква и от най-невъзможното положение да биеш, е, това е направо нервна криза или инфаркт!Льов може да е гадняр, суетен дъртак и да си бърка в носа, но яко разбира от футбол, от стратегия и тактика и от хора!

Тъй тъй. Не може швабите да си отидат посрани дома . Всички за тях работим, за благополучието и самочувствието им...

Драматичен сблъсък и малшанс за скандинавците! Бореха се лъвски през цялото време, но съдията ги ощети с чиста дузпа, а с постоянен натиск швабите не ги оставяха да дишат.

Дирчовците бяха почти с новината за сензацията и сега трябва да пренаписват ...

Харесва ми коментара ти, наздраве.

Класически немски мач - целият мач всичко "на кантар", всичко с клизма и гол в последните секунди на продължението. Сега вече групата стана много завързана, защото индианците, за да сигурни все пак им е нужен Хикс и не могат да си позволят да легнат на шведите

корейчетата също да вземат победа. тия шведи се оказаха дупедавци като политиците ….не може да имаш 20мин предимство с играч повече и да загубиш.

Нямаме навика да викаме за праволинейните шваби, но този път си заслужиха! Мачкаха, пропускаха, гониха ги и пак машината изпълни брилянтно в посрледната инфарктна секунда заученото! Което иде да подскаже никога да не се отказваме до последно да търсим успеха! Много емоции тази вечер, ей!!!! И критикарите ще признаят, че няма начин 80% от времето да владееш топката и да вършееш и да не си по-добър! Просто сами допуснаха грешка в началото и за малко да си платят, но тази вечер Творецът беше благосклонен. От далечна България имат едно "браво". Голът им в 95-та минута се равнява за тях на нашия през 1993-та на Емо Костадинов, толкова беше неочаквано, потресаващо и фатално! Шведките се напишкаха по трибуните. Това е то футболът - тъкмо мислиш, че си спечелил, и ти го натресат накрая! Свестните мачове дотук станаха три. Дано след груповата фаза първенството се раздвижи, като вече няма да се пречкат отбори-баласт и туристи.

Футболна драма ли? Ами долу един разбирач казва, че мачът бил уговорен.

Ами долу един разбирач казва, че бабата можела да си ходи при загуба...

за шведския отбор....

Може би защото разчитаха на отбрана и контри.

Германците победиха 2:1 и отиват на осминафиналите. Да им пожеаем поредна световна титла!

Ще им стигнат ли кинтите ?

Абсолютно уговорен мач. Шведите през цялото време играха в отбрана и без да искаха вкараха гол. Най-накрая шведа изработи гола за германския добитък. Разбраха се по братски ....

Пълни глупости си написал конспираторе. Май днес си пропуснал ръсенето на мозък от самолета.

Явно си имал проблем с гледането на мача от самолета...

Шведският тренер сглупи много с пускането на онова турче, Дурмуз ли беше, как беше...От момента на влизането си беше неадекватен - фаул след фаул и накрая стана белята.

Голем си разбирач, шведите да падат и да играят неуговорен мач с Мексико за победа. Страшна логика. Отде ви намират такива модели бе?

Явно и ти не си гледал мач. Всички атаки на шведите бяха прекъсвани по всякакъв начин дори с цената на червен картон . Не им дадоха дузпа , без да искаха вкараха гол. Почти никакви нападения . Германците владели 80% от времето топката благодарение на шведите и накрая шведа от немай къде им изработи от нищо нарушение, за да си вкарат като дойчовците като пичове защото онзи германски добитък все уцелваше гредата , . Ай кажи сега мерси и другия път гледай мач. Мача е уговорен. Вече не съществува понятието феър плей.

Защо шведите да лягат на немците? Моля искам обяснение, смислено. Не за Меркел, джендъри, обратни, мигранти и пр. малоумщини.

катастрофално слаби са швабите и се видя още от мача с мексико... очаквах, че няма да бият швеция и май ще се окажа прав.

Сега са в процес на загрявка и обработка, имат нови в отбора. Може далеко да стигнат.

Тия немски футбалери ще свалят Меркел от власт, ако продължават в същия дух... И без тва ситуацията е деликатна, остава и народът да се разочарова и отече бабата

Златни ти уста, бре!

Много шведи в тоя отбор бе! В немския имаше един германец, ама те му счупиха носа и го смениха...

Не спряха да бутат немско говорящите отбори???????????????????? Отново както при "КРЪСТОНОСЦИТЕ", НЯМА БУТАНЕ!!:)))))))))

2:0 за немците е мачът, а Бразилия - Сърбия и Швейцария- Коста Рика ще са много забавни срещи

2 ГОЛА РАЗЛИКА ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД, ЗАЩОТО В МОМЕНТА Е 1:0 ЗА ШВЕДИТЕ???????:)))))))))))))

Мача явно е предрешен предварително, зашото съдията си затвори очите и не даде чиста дуспа за шведите при грубото блъскане на откъсналия се шведски нападател още в 15 - тата минута! Отделно немците дърпат яко за фанелките шведите, но явно съдията е силно късоглед. Такива предрешени мачове просто не ми се гледат!

Ако германците загубят, май ще им е за първи път да отпаднат в предварителния кръг...