Коментари - Герой или грешник: Латифи се извини за намесата в битката на Люис и Макс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива като Nicolas Latifi , Mick Shumaher и Mazepin нямат място във" Формула 1" ! Всичко друго е бла бла...

Хамилтън си го получи

На кривия некадърен мън-гал, белите му пречат!

На Хамилтън колко победи му се подариха ...мн се радвам че стана така!

Четейки коментарите от последните дни, оставам с впечатлението, че за първи път излиза кола за сигурност или някой се натриса в мантинелата! Просто Макс е световен шампион и толкоз! Хамилтън показа, защо е седемкратен световен шампион, но от доста време, "късметът" не беше на негова страна. Просто на Майкъл Маси му писна и пусна колите! И последното, което каза на Тото Волф, беше: Тото, това е просто спорт!

За съжаление в конкретния случай изглежда всичко е пари. Определено спортът загуби от цялата бъркотия

Това повтарям и аз, титли и постижения се решават от пари, спорт няма.

Изглежда искрен и дано е вярно. Не може обаче да се отхвърли вероятността да е било предизвикано с тази цел. Случайни неща има разбира се но прекалено точно навреме стана. Също както стана с Алонсо преди доста години с Грожан или пак Алонсо 2008 в Сингапур Пикет се тресна и Алонсо спечели. Съмнението ще остане. А ред бул трябва да позлатят латифи за това. Аз лично де надявам да изчезне от Ф1 както Грожан, витали Петров, Пикет младши.

За съжаление Мерцедес нямаха полезен ход.Някъде е било решено да няма осма титла.Всички казват да влизал да сменя гуми Хамилтън...Само че, тогава пък състезанието щеше да завърши зад SC, защото нидерландеца щеше да е отпред.Въобще цял сезон се гледа въпросния да е позициониран най- отпред, за да е по-сигурно.

Да си спомним как Хамилтън спечели титлата през 2008 година. Направо му беше подарена от Тимо Глок, като по този начин прецакаха Фелипе Маса, но тогава нямаше мрънкане. от страна на Ferrari. После нормално като за всеки предател, Тимо Глок потъна в забвение.

Тимо Глок беше с гуми за сухо на мокра писта.

Виж още веднъж видеото от финала, има го в нета. Точно там беше сухо, където Тимо "очевадно " намали и се дръпна от идеалната линия за да пропусне Фетел и Хамилтън.