Гигантът от Русия прогнозира боя Пулев - Фюри (видео)

Николай Валуев пред "Букмейкър Рейтинги" за съботния мач в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И такива ли интелектуалци имат в Думата?

Естеаствено че ще спечели този от който ще спечелят повече букмейкърите. Той Валуев ги разбира нещата. Последните мачове се боксираше като балерина от страх да не утрепа някой и да испусне кинтите. А преди как ги биеше (особено чернилките). щото човека си е дискохвъргач и освен десен селската и некадърен ъперкът друго не можеше.....Ама няма накой дето да е издържал на тях. Все пак масата по скоростта дава бая джаули.

заслужил физик, нашата гордост, така да се каже.

Ако го бях написал по квадрата на скоростта както е правилно мислиш ли че някой ще разбере разликата :) И повярвай ми тоя ако те отгърми селската, няма никакво значение дали скороста е влязла веднъж в уравнението или е влязла на квадрат.

Валуев трудно би могъл да се нарече боксьор

Именно - той си е дискохвъргач, поет и музикант. Ама ме кефи как ги пребиваше. Особено като го нервират. В последният мач когато Хeй го фрасна по тиквата побесня и забрави всякакви уговорки, ама в яда си не се беше прицелил добре та Хюи мина метър. Ама си овладя нервите доста бързо иначе щеше да има самоубити букмейкъри.

Имах вредвид Хей, а не Хюй. Ако букмейкърите бяха играли за Валуев тогава, какъв бой щеше да яде черното англичанче не е истина. Ама какво да се прави, Валуев се пенсионираше и му трябваха кинти.

Явно от къде сме копирали - като гледам руската политическа класа е също като българската(събрани от кол и въже) - Каренин,Валуев.Все отбор малоумници. Чудя се Изинбаева как не са я направили депутат(и тя е прочута с "високия" си интелект

Дори и приятелят му Валуев не смее да прогнозира изхода на срещата.