Големите битки и вечните шампиони в тежката категория

Кубрат Пулев ще опита да се нареди сред великите в събота вечер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Легендата си остава Джо Луис и неговите мачове с хитлеровия любимец Макс Шмелинг, Луис винаги ще остане в историята на бокса с безпределната си чесност и доброта на и извън ринга, с недостижимите 26 защити на титлата

В момента Тайсън Фюри не виждам как някой може да го стигне. Въпрос на време е да обедини всички колани и да направи нещо нечувано от 20 години. Според мен може да се нареди до легендите изброени в статията, както и още други.

пулю(РОКИТУ) МОЖЕ САМО да спечели ...Ако по някаква случайност спечели ...След това ще има възможност за още един мач срещу Фюри ...за повече пари ....с което ще инвестира в ЧАЛГОТЕКИТЕ ...

Никой,ама никой от днешните ,няма.място при предишните!С по един мач на 2 години са си направо манекенки,годни само за перчене пред камерите и плейметките!

И как точно ще е сред великите? Като Ганьо, дето се дуе и само го бият.

Много велики в спорта имена са изредени в статията, но това на Пулев няма място там. Прекалено самонадеян, застаряващ и егоцентричен спортист с много спорен умствен капацитет. Без поведение и манталитет на шампион, но с претенциите за такъв. Често се заиграва с патриотизма, с което печели заблудени симптизанти. И не, коментарът ми не е в стил "да плюем всичко родно", просто конкретният екземпляр заслужава обективност.

А ти си пълен боклук

Боксовите мачове - само онлайн, виртуално!

Фюри е най-добрия...стискам палци на Кобрата утре , дано българин ги подържи поне малко тези титли

Искам да отбележа че Рой Джоунс също е печелил титла в тежка категория, въпреки че останалата част от кариерата му е в средна до полу-тежка.

Кобра, с теб сме....

какъв е Пулев по душа честно казано въобще не ме вълнува. Стига ми че е българин и ще се бори за за световна титла. Ще гледам мача и ще му стискам палци, ако ще шанса му да е 1 на милиард ... пък вий си го плюйте колкото искате.

Как мислите? Кобрата има ли шанс в събота?

щом е стигнал до там ДА, случайни минувачи от улицата не стават претенденти в тежка категория.

Ако Джошуа не го подцени, шансът на Пулев е много малък.

По-важно за мен е да не се влее в редиците на ГЕРБ и да заеме някакъв пост. Това ще е по-тъжно от загуба. :)

Наистина е невериятно този прост дискотечен бияч и келеш до къде стигна.

Не знаеш до къде си стигнал ли, ами ди ти кажем тогава. В дупаката с лайна си.

Защо ти не стигнеш до там бе боклучив хейтър . Кобра с теб сме .