Големият Шак влезе в болница

Оказа се рутинна подмяна на тазобедрена става

Обратно в новината

Коментари - Големият Шак влезе в болница | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Shaq Attaq 32. Така се запознахме с жената :-D

Въпросното шоу се казва Inside the NBA, а не Big Dance. Направете си проучванията преди да пишете статии.

"...рутинна подмяна на тазобедрената става" И откога операцията по подмяна на тазобедрена става е РУТИННА?" Това е сложна, рискова и криеща усложнения операция, която в някои случаи завършва и със смърт, вследствие от усложненията.

е пич! Много често в магазина си избира някое дете и му купува нещо - колело, играчка и др. Голям мъж и голям човек!

Той в себе си е едно голямо 50 годишно, 150 килограмово, 216 сантиметрово дете. Редовно следя изявите му в Inside The NBA. Великан във всяко едно отношение!

Видя жабата, че подковават коня, и вдигна и тя крак.

Процесът на възстановяване до голяма степен зависи от начина по който самата процедура е направена. Или по-конкретно до колко тя е инвазивна. Препоръчвам горещо жабата да си знае гьола. Не е ново, че България е в топ три в света по широки специалисти. Но вече се изтърка тоя “феномен”. В един български филм имаше една реплика “ който не разбира бърза да пикае”.

Аз. Си помислих, че е влязал за операция за удължаване на пениса, а то било за тазобедрена става.

Какво му е рутинното на смяна на тазобедрена става?

Явно е рутинно в Щатите, щом като след 3седмици трябва да е на линия! Тук за съжаление възстановяването отнема година!

Процесът на възстановяване е един и същ и в САЩ и в България! А то е, ранно раздвижване! Като не разбираш, не си давай мнението.

Ами като остарее човек след 50 г трябва рутинно да почне да сменя рамене, стави, органи, сърце о пр. В един идеален свят информацията от мозъка би се съхранила на диск и след това се прехвърля в нов мозък и така рутинно се сменя и мозъка на всеки 50-60г. Аз ако имах пари направо на 40-50 бих сменил рутинно цялото си тяло за всеки случай ама като няма кинти ще карам със старото тяло точно както рутинно трябва да сменя колата вече ама без кинти ще я карам докато се скапе