Gracias, Iniesta!

За отпадането на Испания, сбогуването с Иниеста и руската еуфория

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този като му видя физиономията и почвам да се смея.....после пък ми става тъжно за това ново поколение брадясали селяни с една прочетена книга за 20 години (буквар).

Сега Русия като спечели Световното и Германци и Французи и Англичани ще изглеждат смешни.

Като привърженик на Холандският Тотален Футбол, няма как да ми харесва Иниеста за онзи гол в 116-тата минута от финала 2010, но и от мен Gracias, Iniesta! Без него футболът ще е различен!

ПОСТАВЕНИТЕ ОТ МЕН ПЛЮСОВЕ ПРОСТО ИЗЧЕЗВАТ.....ЗАЩО ТАКА?

Ами системата не отчита червени плюсове . . .

Испанците бяха като парализирани, ватенките показаха пещерен футбол. Жалко световно първенство.

пещерен футбол показаха Испания , а Русия не са виновни за това, никога не са имали цел за нещо повече от излизане от групата, за разлика от хартиените фаворити

Руснаците имаха две цели - първата всячески да рушат играта, включително ис грубости. Втората да отикат мача до дузпи, където Акинфеев е далеч по-добър от смешника Де Хея. Ако Йеро беше използвал четвъртата си смяна и бе пуснал в игра Пепе Рейна, вместо тоя бездарник Де Хея, сметките на рашата можеха и да излязат криви. Отбори като Русия, не заслужават изобщо да играят на световни финали. Мудни, тромави, груби, без никакъв финес и красота и един автобус пред вратата. Надявам се хърватите не да ги победят, а да ги унижат! Между другото, имаше абсолютна дузпа са Испания, заради суплеса който му направиха на Пике, но VAR направиха подарък на другаря Путьов.

ОТИКАТ...Но нищо, ти си я използваш.....

че каква вина имат за това Русия, за това че Испания играят футбол на ходом от миналият век и като в махленското училище със скоростта на ранена костенурка.

Никога не сме виждали испанците да играят така вяло и безидейно, те разкарваха топката умишлено и не нападаха.. или са били подкупени, или са им поставили бояришник, новичок или полонии в храната...от руските примати юоже да се очаква всичко...

Да не си гледал друг мач?

Хърватите ще изклецат муджиците, приятели на техните врагове -сърболяците.

Падение на футбола, мужиците са купили това "световно", отпаднаха всички фаворити. Измислени дузпи за ватенките...кой каза, че тези примати могат да играят футбол?

Русия и Испания не заслужаваха победа със слаба безидейна игра. Руснаците се бяха окопали до шия пред вратата си, а испанците показаха най слабата игра на турнира. Тъп тягостен мач.

Руснаците не заслужаваха да спечелят. Испанците дваж не заслужаваха да спечелят. В крайна сметка все пак победител трябваше да има и руснаците взеха победата.

ПОБЕДИХА както във войните-без опит, без успехи зад гърба си, против очакванията на всички....но с ДУХ, ВОЛЯ и СИЛНА ПОДДРЪЖКА от НАРОДА СИ!

Браво, Русия ! Давайте, братушки !

Да видим

Муха!

И въпреки всичко! - руснаците не заслужаваха да продължат напред! - нямаше никаква дузпа - просто като домакини им направиха жест! Вярно, че испанците играха слабо, Давид Силва 60 минути се разхожда по терена като Бербатов, но и руснаците с тази измислена дузпа, но.............това е футбола!

нали така? по-добре да кажат грациас за автогола и толкова. играе се за резултат.

Тоя го изкараха по добър футболист и от Стоичков!!!

Велик Иниеста! Поклон пред Гения!

Аз нищо не разбирам от футбол, но чат пат гледам Купата. Мисля че руснаците не бяха добри но въпреки това се радвам че победиха. Обичам когато подценените, хулените и обижданите побеждават, особено когато дават всичко от себе си без другите да вярват в тях или да го очакват.

Ти от нищо не разбираш, но това не ти пречи. Тук става въпрос за велик футболист, а ти намесваш убийци на футбола!

С такива футболисти, които имат Испания, така да играят е направо срамно.