17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От реклами печелят в пъти повече, отколкото от наградни фондове. Така че нищо чудно да е изкарал едни 50 милиона общо.

Така е! Дай Боже всекиму!

Почвай да играеш и да побеждаваш, стига реклами

В рекламния Бизнес Григор е изключително витален. Симпатяга, остроумен, добър по душа, Може там и Тройно да е спечелил. Че той е известен в целия този наш Свят.

Не ми харесва тази политика с подвеждащи заглавия. По същата логика що не изтъпаните заглавие, че Григор е номер 1 по получени пари и после да направите уточнение, че това всъщност е световна класация за тенисистите родени в средата на май? Разликата е, че първо място щеше да звучи прекалено нереалистично и нямаше да се постигне желаният ефект. А иначе на Гришо мога само здраве и успехи да му пожелая. Харесва ми, че виждам толкова малко плюения по негов адрес в коментарите към тази статия. Всъщност това май ми затвърждава подозрението, че някой плаща на поне част от тролещите тук, които явно днес са си взели отпуск или ги е тръшнал грипът. Нищо, и те да са живи и здрави и дано почнат да живеят живота си малко по-пълноценно.

От участия в реклами са още поне толкова. Може и по-добре ако не мисли само за е-не и се стегне малко. Иначе да е жив и здрав и само успехи

Това му е за сега Професията. Очевидно се справя отлично в професията - когато Парите говорят и Банкерите Мълчат. Да е Жив и Здрав.

Най-известния българин на всички времена Григор Димитров за пореден път доказа, че е истински бог!

Здраве и успехи за Гриша!

... АМИ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ С ТЕЗИ 15 МЛН. ДОЛАРА ОТ ТЕНИС И ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ОТ РЕКЛАМИ - Е ЧОВЕК НА НЕГОВИТЕ ГОДИ С 30 МЛН. ДОЛАРА МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА...!!!!!! Дай Боже всеки му...!!!!!! Беше № 3 в света, чакаме да стане и № 1, но и да не стане, в момента Григор е най-голямата и скъпоплатена световна звезда ва България - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! И дано не сме толкова хейтъри спрямо Григор... Де друг българин с такъв световен успех в областта на работата си...?!?!?!

Къде сте, плювачите, не сте много активни! Как пък на наш гръб ги е изкарал тия пари, че не се сещам! Мога само да се радвам за този млад българин, успял да се измъкне от блатото в което превърнаха милата ни Родина. Успял благодарение на таланта си и на здравата работа! Браво!

Всъщност в началото е подпомаган финансово от федерацията тук. С това се хвалеше преди една спортна министърка от ДПС при Орешарски. Иначе са си негови. Със сигурност си има и много разходи. Само полетите му сигурно струват много.

Затова, когато го плюем тук във форумите- той си го мести!

Уверено вървиш по пътя на Валекрата. Имам неприятното чувство, че само майка ти, която очевидно е умна и културна жена, те предпазва да скочиш на НиЛо подобните, след като скочи на НиЧше. Всички нормални българи те подкрепяме, ти си национална гордост, а това поражда задължения. Не си е само твоя работа, че играеш слабо и не ти дреме защото имаш пари за три поколения напред.

за него и за много от почитателките му. чуден доларов оскар.

Той е тенисист на Монако. Плаща данъци там.

Плаща данъци във всяка страна, в която се провежда турнир и той е спечелил сума от турнира. Не може да получаваш пари от турнир в Австралия и да плащаш данъци в България. Плащаш в държавата, в която играеш. Медведев спечели турнира в София и плати 10% от парите в България. Същото правят и останалите тенисисти, които играха в София. Но да играеш и получаваш пари от даден турнир и да плащаш у нас - няма такова нещо. Все едно лекар, работещ с договор в Германия, да плаща общ доход в България.Патриотът Джокович, Чилич, Раонич, Гофен, Вавринка, Зверев, Квитова, Вожнячки и още много други също са жители и на Монако, но никой не ги упреква. В Монако избягват единствено приходите от рекламама. Десетки тенисисти и тенисистки пък имат адрес в Дубай. Влез в сайта на АТП и ще намериш точна информация, но хейтърите не обичат да четат, те само пишат и мразят.

То, съдейки по написаното от вас, хейтърът сте вие :)

Григор е тенисист на България. Играе за българския флаг. А ти, ако береш ягоди във Великобритания, данъците ще ги плащаш там. Или пак не разбра.

Някой да е чул този човек да участва в благотворителност?Аз не.... нека спрем да го хвалим сляпо,защото има много спортисти,които учатсват нон стоп в благотворителни каузи, а този килионер в ното една

Вземи се поинтересувай малко повече, и сам ще се убедиш, че не си прав! Участва, не чак нон-стоп, но все пак.

Пожелания за успех и здраве.

Браво! Един успешен Българин.

Пари спечелени на гърба на българския народ. Вън крадеца !!!!!

С как точно на твоя гръб...ти ли го носиш по корта?

Ходи да залага на спортни мероприятия и губи. Хазартно зависим е и някой трябва да му е виновен.

и сега да не започнете пак да ме плюете? Аз си изкарвам парите честно, почтено и с много труд, а вие???