Коментари - Григор Димитров помогна на деца в Африка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да помогне на себе си като започне да тренира и да спре да се лензи на папараците!Келеш!

Скукаааааа! Вземете се в ръце журналята и почвайте да съчинявате статия, ама ако може да е по-пикантна и да е с повече селташки стил.

Толкова е отвратителен, че буди съжаление

Триенето вече си е професия.Очевидно не издържа сравнението, което направих между нещастника Григорчо и петима млади лекари, взели специланост преди седмица, които остават у нас и спасяват животи.То и какво ли сравнение може да има между тях и търтей.

колко и на кого дари

Абе, колко да му е акъла на Гришо.

ЗАЩО ТОЯ НЕЩАСТНИК НЕ ДАРИ ПАРИТЕ КОИТО БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ МУ ДАВА ЗА ПОДГОТОВКИ НА ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ КОИТО МИЗЕРСТВАТ И СЕ ПОДГОТВЯТ СЪС СТОТИНКИ.Над половин милион лева е получил Григор Димитров от държавата през последните 7 години, става ясно от справка, получена по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на младежта и спорта. Точната сума е 583 470 лева. Особено силно е било финансирането преди олимпийските игри в Лондон - 130 170 лева, като проверка на "24 часа" не откри друг български спортист, който да е получил подобна сума за подготовката си. Григор Димитров отказа да участва на турнира в София, който стартира идната седмица. Като една от причините негов представител изтъкна, че става въпрос за частен турнир, като програмата на тенисиста била готова отдавна.

Стига бе! Каквито и пари да са му дадени, Григор е направил за тениса в България повече, отколкото всички останали тенисисти взети заедно.

Браво! Добър пример за подрастващите.... и плювалниците по-надолу. ПП. Хайде пак ме изтрийте о!о

Простотийки за 80-те%.

Не би трябвало да е така, особено когато се отнася за благотворителност.

Браво! Добър пример за подрастващите...и плювалниците по-надолу.

Позьор. Малко ли бедни деца има в Бг? Прави го заради данъците..

имаш малко акъл да прочетеш малко, преди да пишеш, ще научих кога, къде и колко е дарил в България. И за сведение той играе за българското знаме,

Нас българите какво ни интересува тоя чужденец.

Младо момче, но с мислеща и разумна глава. Много от нашия "хайлайф" да вземат да се понаучат на западни порядки и човечност

Коя "западна човечност" бе! Тая с който избиха "индианците", грабиха от по света и у нас векове. Или днешната, с която разбиха Югославия и Сърбия, Украйна, Либия, Ирак, Афганистан, Сирия... България...

Понякога се чудя този младеж Григор-Гришо-Гоги- Гацо-Ганди и т-.н. дали знае кой е, от къде е и какво все пак прави на тази клета земя? Няма ли майка до него да го приземи и възпита, няма ли баща, който да му вдъхне любов към Родината, няма ли ..... Раздвоението му май е триклонение, а може би и четириклонение ..

аз се чудя ти какво правиш на земята. Когато станеш № 3 пак пиши

Това се прави първите 7 години. После е късно.