17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор е топ тенисист, с много талант. Дано е във форма и победи. Често губи на косъм. Срива се нещо и край. Прави и непредизвикани грешки, които го довършват.

Не се трае повече този геноцит! Отивам понужда вдигам дъската, а от долу изниква мазната му мутра и се лендзи и ми казва че му казали демоните да става най-по-по-най. Не ни интересува и дано да се скапе та да оцелеем.

Резултата е ясен- печална физиономия.

Любимата песен на Гришо, която си тананика: "Имате ли баби, имате ли баби - дайте ги насам"

Монакото пак е надушил някаква далавера. Видя, че който спечели София, му върви цяла година или е запитал за онези 380 000 евра под масата. Нещо много взе да се българее каунът!

Айде нема нужда да му гледаме поредният къшмер!

не гледай бре!

Какво ли се е случило? Сигурно и за Дейвис ще играе? Борисов му каза, че ще му даде безплатен парцел в София, ако играе в Бъгария и за България. Има нещо гнило !

Главата ти е гнила! Чак през нета вуни на гнилоч

Алоо, малкото идиотче с двойните пъпки! Не се казва вуни, а се казва вони! Григор е неук и вие сте неуки!

Аскьойски Каунь, ко ша праиш на частен турнир? Нали така разправяше, че не играеш на такива турнири? Колко почерпи ония анонимници, които спретнаха фейка с меценатството ти за АТР? М?

едно защото е педраст,едно защото Гришо е успял и има пари и ебе хубави жени,а не като редактора който го ебът само сороските изроди

Ще играе , но вече не като Фаворит за титлата а като пълнеж !

Първо плюе Григор от един "ник", после разобличава "русофилите" от друг. Че няма центове, иначе.

Момчето тъгува, откакто се раздели с Никол и това доведе до срив в играта. Жалко изпусна хубавото момиче, а си бяха лика-прилика.

Ти добре ли, изобщо.

За да се подготви добре, да ходи редовно на този прочутия, австралийски спортен психилог, препоръчан от Агаси. В края на миналата година беше ходил и резултатът се видя на ЮЕСОПЪН и във Виена. По коледните и новогодишните празници явно не беше ходил и на АТП Къп, пак си пролича.

Триста лева да направят билета за мачовете на Григор няма да пропусна да го гледам, но поне ще си доставя елексир на душата.

На една каца мед, една лъжица... катран, да кажем...

Руските лайненца от руското пасольтво както винаги налазиха статията.

турските тролове като теб веднага взеха да плюят

Изключително съм развълнуван за успехите на Григор и че си пълни гушката и разнася славата на България.

Браво на Гришо - ще играеш срещу Борисов и Златев , надявам се поне да бие Премиера , че нещо напоследък кой го хване го бие - Григор провали момчетата в Австралия .

Евала на Гришо, но турнирът стана силен и ако не играе на макс + доза късмет, ще го лупат на родна земя. Успех!

ние сме си горди с тебе въпреки търкането на редактора

Къде сте, русофили, какво пак ще кажете против Димитров?

Пак ли те подгониха "русофилите".