17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...а до тоалетна ходи ли вчера...стига ни занимавайте с тоя селчо...целия свят му се смее вие ни го представяте като герой

Извън България никой не му се смее. Само аутсайдерите у нас го правят. Така , че се замисли.

... ами сега вече с нови сили, та до номер 1 и поне 3, 4 победи от шлемовите турове -само това можем да му пожелаем и най-важното да е здрав...!!!!!!

А дали не обмисля да се отказва от тениса?

Желая ти много здраве и успехи, Гришо! Повечето българи ти желаят същото. Не обръщай внимание на хейтърите, които пишат тук.

успех на Гришо. Той е част от позакъсалото ни национално самочувствие. Поздравявам го и за решението да привлече Агаси. Дано добре да е прочел автобиографията му - относно някога и сега. В интервюто Агаси правилно казва - трябва му нова основа, а тя без ново мислене не става. Според скромното ми мнение , хайде стига Гришо, концентрирай се върху тениса, а не върху лъскавата страна на живота. Наигра се, поглади самочувствието си с лъскаво гадже, но стига. Финансово си независим и всичко е в твоите ръце. Концентрирай се върху тениса, а не върху парите от реклама, поне засега. Останаха ти само няколко години да се върнеш и задържиш между първите десет на корта. Проближиш ли 30 и не си постигнал това, явно не си успял !! Както е казала и Щефи Граф - тениса е самотен спорт и иска много жертви отначало. Друг път там няма.

Сега съм по-спокоен. Два дена не бяхте писали за Гришко и се бях притеснил да не е станало нещо.

ясно е че за нищо не ставаш поне си купи един плейстейшън и докажи на всички хейтъри че голям шлем можеш да спечелиш .

Такава разтривка на рамото ще му направя ,че чак ще му секна кръста