Григор се скара с Кареньо Буста

"Ще го запомня това", бяха думите на родния тенисист.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен Гришо е играч с много потенциал. На такива ситуации като предизвикателството на Кареньо Буста се реагира, като побеждаваш всички наред, както го правеше Джокович последните 5 години и показа на нефеърплей испанците, включително и гуруто им кои сме ние от Балканите и, че сме по-добри от тях и много други. Пожелавам на Гришо да стане новият Ноле и тази година в Лондон на финалите да отидем повече Българи, защото залата там винаги подкрепя всеки друг, но не и силните играчи от България и Сърбия. Респект за постиженията до тук на Григор и нека покаже по Джоковият начин, кой е той. С титли, победи, без допинг и повече феърплей. Има много места, където ще го предизвикват играчи или публика, но нека му дадем подкрепа и любов за да премине през това, както още веднъж давам пример, Сърбите правят за Ноле. Давай Гришо!

Григор е истински мъжкар и джентълмен,но в този случай беше напълно правче се изнерви.Съдията беше полуадекватен,а Буста-стеахливец.

В мача с Джазири, съдиите свириха точка за Григор поради аут, но той ги коригира (независимо, че беше в негов ущърб) и точката се преигра. В мача с Кареньо-Буста, имаше същата ситуация и отново Григор коригира съдиите и дадоха точка за испанеца. А на Кареньо-Буста не му стигна кураж да си признае, тъй като точката беше решаваща. Ако беше признал, че е спрял да играе и е подвел Григор, трябваше да се преиграе точката. Но той реши да е шушумига.

По нищо не си личи, че Буста е спрял да играе, както и че Григор въобще е забелязал нещо такова. Силата, с която изигра волето е причина за грешката. А и никой от съдиите не е отсъдил аут, така че Григор не е прав.

Че на крива ракета цял Космос й пречи.Разчитаме на колежката Ники да му разкрие цялата прелест на Вселената и да го успокои.

Подкрепям Григор Димитров от юношеските му години. Два пъти след работа сме пътували по 5 часа в едната посока, за да го гледаме. Радваме му се и като печели, оправдаваме го и го обичаме като бие сам себе си. Това, което ми е трудно да превъзмогна, са нервните му изблици през последните 2 дни. Дано е в Сатурнова дупка или друго временно нещо, че изобщо не ми е приятно да гледам подобни неща.

И мен ме изненадва. Скоро е рожденик и дано Сатурновата му дупка попремине след това. А най-добре да успее да се овладее час по-скоро.

абсолютно прав е Григор...това копелен.це буста ли е муста ли, ако беше Гришо вкарал топката, със сигурност беше тръгнал да оспорва сервиса ,но след тва си замълча путен.ски..... но станалото станало! Но до тези който са писали простотии за Григор...пи.чка ви лелина помаци селендури...марш в лай.ната обратно!

Ти пък вземи излез от тях...

Почва да се озлобява и това много ми харесва

Много е лесно отстрани да давате акъл и квалификации.

поведение на селяк каъвто си е

Лигльо. Все нещо му пречи. Или контузия за да не играе в България, или съдията, сега пък съперника. До края на годинате ще отпадне от 10 -та

За участието му в България питайте Берберян.

Това нищо никой няма да помни

за пореден път простотия , некадърност и слаба игра.