17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Гришо! Страхотен български спортист с недостижими от друг българин, да не говорим за турчин успехи в тениса! Само така!

Боклук човек, с боклуци фенове! Това е циганина Васил - Азис

ОТ КАУНА,НАЙ МНОГО ДО ВТОРИ КРЪГ!

Духай мангал расистки!

Григор е поставен, няма квалификации за него. В Акапулко изобщо няма квалификации, започва се от 16-на финал, ама ти от къде да знаеш

Добре, Дирниците успяха да изгонят съвсем нормалните четящи и коментиращи. Скоро под статиите за Григор ще си пише туй същество Аз, онова, едноокото животно и Видор - шизото, който веднъж е Видор, веднъж се вживява като по-малкия си и тъп брат.

Ха ха ха ха! На хората им се отвориха очите, за този! А ти милата, си сама на барикадата! Подкрепяш влюбено , до полуда един много лош, неблагодарен хасковлия! Иди на лекар, да те прегледа. Грета.

Боклук човек, с боклуци фенове! Такива са били лудо влюбени в Хитлер. Неистово са го подкрепяли, плака ли са, изпадали са в транс и с лека ръка са избивали или пращали в концентрационни лагери всеки, който се осмели да критикува. Фанатици сър!

Мдаа.... Абсолютно неизбежно и закономерно сравнение - Адолф и Григор! И, съответно, техните фенове... :))) Лекувай се, човече! Съвсем добронамерено ти го казвам!

Неизбежно е! Прав си!

Ха ха ха ха! Тука имаме не фенове, а ФАНАТИЦИ! И за какво? Хвалят и подкрепят един завършен егоист, лош човек. Имам чувство че и атомна бомба да хвърли , и избие милиони жени и деца , за няколко долара в повече пак ще го обичат!

Ти не си наред. Лекувай се шизо! Шизофренинията не се лекува, но с подходящите хапчета можеш да бъдеш почти безопасен за себе си и околните.

Човек, замисли се съвсем сериозно за спешно посещение при психолог! Можеш да отскочиш и до психиатър. И неперменно им занеси разпечатка от това, което си написал и днес и преди това във форума под статиите за Григор. Предполагам, че няма да можем да се радваме на коментарите ти в следващите 2-3 години след това, но после ще си като чисто нов и ще ми благодариш за съвета....

Дир-човците явно много я закъсаха-даже и платеният им некадърен трол-дразнител не успява да докара активност в коментариите.Така е, като толерираха политическите тролове в коментариите...Следствието- никой нормолен човек не ги чете и не се интересува от тях.

Ето бе фенове! Четете за вашият свети Григор Хасковски! Трябва да ви е срам, че подкрепяте такъв урод! Държавата под една или друга форма е подкрепила дейността му с около 700 000 лева. Дори заради него бе променена наредбата, за да може да се дават пари за юноши, което бе строго забранено. Това бе по времето, когато Весела Лечева бе председател на ДАМС. От ММС обаче се въздържаха да съобщат точната сума за финансирането на Григор. Поседно му бяха отпуснати 100 000 лева за олимпийска подготовка за Рио, където отпадна още в началото и успя да влезе в конфикт със състезателя по скок на височина Тихомир Иванов, който бе бесен от пренебрежението към останалите ни спортисти.

И какво, като са отделили 100 хил. лева за олимпийската му подготовка? За другите видове спорт не отделят ли пари за подготовка на спортистите или те сами си я плащат? Защо да отделят пари за някой скачач на височина, а за тенисист - не? Нали е олимпиада, играе се България? С какво другите спортове са заслужили държвата да ги издържа изцяло? И въпросният скачач на висок скок Тихомир Иванов кое място зае тогава? Да не би да е станал олимпийски шампион, защото това го пропуснах май? Щях да знам ако е станал? А той върна ли парите за подготовката си

Държавата под една или друга форма е подкрепила дейността му с около 700 000 лева. Дори заради него бе променена наредбата, за да може да се дават пари за юноши, което бе строго забранено

Подкрепила или откраднала? От тези 700 хил. колко са стигнали до него и колко са откраднали отпусналите ги? Никой не отпуска ей така пари и не променя наредби, освен за да открадне. А ти се лекувай, че положениети ти е ама много сериозно. Ще станеш опасен за близките си, бе човек.

Манго от Хасково, си беше отказал да играе за България, обаче миналата година, когато направиха турнира в Австралия с награденн фонд 15 милиона долара и 750 точки за ранглистата, веднага очите му станаха на полачинки и долари, събра отбор, даже и закуски им купуваше. Посредствен, прост човек. Лаком за пари. За разлика от дъртия, Рубльов каза, че не всичко е пари и предпочита Дейвис!

Идеално е , че си се научил да пишеш с клавиатура. Сега се стегни и се опитай да съставяш отговарящи на действителността съждения. Успех.

Не пиша! Секретарката ми пише! Да не съм някакъв машинописец като теб?

Тоя верно е шизо. Сега секретарки му се привиждат.

Дърт е баща ти. За разлика от купа Дейвис, където ранкинга няма значение, за АТП Къп той има значение. България се класира на него благодарение на ранкинга на Гришо. Ако не беше той, другите момчета от отбора щяха да видят Австралия по телевизията. Мико Кузманов, който е втора ракета не беше играл мач на АТП ниво през живота си до тогава. От една победа там взе повече точко, отколкото беше взимал на който и да билро турнир през живота си, а парите, които спечели бяха, колкото за цялата му дотогавашна кариера. Та не знам чии очички са станали на палачинки. А защо те не си купуваха закуските, та се налагаше той да им ги купува, нали е лаком? Защото не могат да изкарат пари за един самолетен билет да Австралия. Нали ги видяхме какво представламят. Изиграха по един турнир на най-ниско ниво, взеха по една победа срещу контузени съперници и си повярваха много. После, на първия Чалънджър отпаднаха безславно. А за Купа Дейвис, мехиканото, който понастоящем е 563-ти в ранглистата ги опраска и двамата един след друг. Приземи ги на бърза ръка и се видя какво им е нивото. Добре, Гришо не играел за Дейвис, ами те нали играят? Гришо е слабак, има психика на педераст, пада от слабаци, и т.н. и т.н., това все по думите на всезнайковците тука. Ами, като е такъв защо да играе? По-добре без него. Я, как добре се оправят момчетата, падат от сульо и пульо. 250-то място, максимума на втората ни ракета. Това за сравнение да видите каква е разликата. Тенисът е индивидуален спорт. Да си стенгнат дупетата и да играят. Гришо прави стархотна кариера, каквато нямат стотици професионални тенисисти по света. Постигнал повече нещо, отколкото някой българин някога ще постигне и не само българин. И последно, турнирът от миналата година АТП Къп е на ограгнизацията АТП. Купа Дейвис на организацията Ай Ти Еф, там, където блъскат понастоящем другите ни тенисисти, защото нямат ранкинг да играят на ниво АТП. Тази година получиха WC за АТП турнири една попеда беше егати успеха. После ги набара мехиканото.

Браво! Много точно си описал нещата на хейтърчетата и платените тролчета. Ама това "получиха WC за АТП" много ме разсмя, да знаеш... :)

WC означава уайлд кард. На жаргон ѝ викат дива карта. Това е покана за играчи, които иначе нямат ранкинг да участват в съответния турнир, затова им дават покана - уайлд кард или съкратено WC /Wild Card/.

Бе аз много добре знам, че е уайлд карт, ама тук това си е обозначението за тоалетна :) Water Closet

С настроение, успех Гришо, ти можеш.

Всичко беше добре, сдържано и обрано, докато в средата не прочетох, че манго от Хасково е първа българска ракета! Първата българска ракета беше в Мексико и игра за България, докато други си чешеха старите топки, както и носеха маратонката на брат уилямс! Дано отпадне този!

Я дай името на тази първа българска ракета, дето била в Мексико и играела за България. Да отпаднел?

Я не командвай, манго от Хасково! Знам , че ей този не игра за България! Дъртият грозник, подаваше маратонката на брат уилямс. При положение че е взел 700 000 лева от България.

Ще правя, каквото си искам, ясно? Кажи името на първата ракета на България, която игра в Мексико за страната ни? Шизо такъв. Не бяха ли 500 хил. лева? На друго място те видях да пишеш и милион. Я си уточни сумата най-после. Дай доказателства за това, документи. Ревеш тука, като разгонена мечка под всяка тема за Гришо, сякаш те е опънал отзад. Болеше ли много? Или ти хареса и понеже не те иска вече, ревеш?

Новата Гришовица го ръчка да ходи по екзотични турнири за да може и тя да се изпружи на плажа.

Новата Гришовица може да купи цялата ни държава и не е опряла до неговите турнири за да се припича на екзотични места. Ти си гледай твойта Дебилница, не завиждай на другите. Не пожелавай жената на ближния си. Глей си твойта, а ако е грозна и бедна, то е сигурно, защото ти не можеш да спечелиш друга, по-добра жена. Направи нещо в това направление и може и ти да случиш на нещо свястно и най-важното, да се поуспокоиш малко от злобата си.

Тя новата наа манго от Хасково, вместо дй купува България да вземе , да върне онези 700 000 лева, че да може друго дете талант да се възползва! Иначе богатите ги знаем!

Ти пак ли с тези 700 хил. лева, които са различна сума във всеки твой пост? А твоя, новия тъпкач изкарва ли поне 700 лв. да имаш за дрога и рИкия?