17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле-мале.....

Kalin

това е без значение напоследък той пада от всеки независимо дали е 181 или номер 1 в света

Колко напоследък, бе пич?! Защото преди 2 седмици изгуби от Надал, пък той сякаш не е 181, пък и май беше на полуфинал, а?! Много знаете, бе, еййй!!

Топ 4 отзад ли :)))))

Кой е следващият турнир след Ролан Гарос, за който той ще бърза да "продължава напред" след първия кръг?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Куинс в Лондон. Там обикновено му връзва и стига поне полуфинал. Сигур тревицата му напомня за тучните асковски ливади.

... на крива ракета, пък била тя и тенис такава, най-много и пречи акъла на тенисиста - А ГРИГОР СЕ ОКАЗВА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛАБИЛНА ПСИХИКА...!!!!!! Като добавим към това че се оказват некадърни и мениджъра му Георги Стоименов/Малеев и тренера му Валверде ли беше, а пък коалиционния му треньор и той, ГРИГОР НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИ И ДА СИ НАЕМЕ НОВ ЕКИП - ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ПРОМЯНАТА ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛНА...!!!!!! Вижте какъв кондиционен спец има Саша Зверев и какъв звяр е вече на 21 години...!!!!!! А Гришо стана на 27 и до номер 3 в света което не е малко, но кога ще е поне за месец и номер 1 в света - ТОВА Е ВЪПРОСА НЕ ПО ХАМЛЕТ...?!?!?!

коалиционния му треньор .... благодаря ти, сега ще си имам повод да се смея цял уикенд... останалата част от тъпотията, дето си написал, без коментар.

Същото си мисля и аз! Бях се зарекла да не чета, а най-малкото да отговарям на коментари тук, тъй като се убедих, че най-големите лаици в тениса точно тук си избиват простотията! Ама този не ме сдържа, да не говорим че и за името на треньора не е сигурен, но е категоричен за всичко друго. Отделно, че явно всеки си мисли, че да си номер 1 е като да станеш шампион по футбол в България... Думи нямам!!

Григор е чукундур и ще падне още в първи кръг, независимо от кого. Това момче е обида за българският зрител. Няма психика, няма хъс, не е роден шампион. Факта, че ходи с хлъзгави бабички, говори, че ментално е неуравновесен. Какво като имаш някакъв талант, но по душа си лузър?!

Ako не беше толкова тъп, щеше да се усетиш къде е Григор и къде си ти в тоя свят и да се гръмнеш. Жив си благодарение на тъпотата си.

... а пък от такива ДЕБИЛИ като теб, поставени подлоги на фамилията Берберян и некадърния им зет Георги Стоименов ни писна на всички - ХАЙ СИКТИР...!!!!!!

Сиктир за тебе... Кога видяхте българин в мъжкия тенис да е в топ 10, че взехте и да мрънкате... Не бил шампион.... ама и по-голям не сме имали! Смешник!

Абе журналята, не се научихте, че Гришо няма лесни съперници ;)

Уникално изследване върху вредата от микровълновите лъчения - GSM, WiFi, DECT, BlueTooth ...

...ти пък намери, къде да го изплескаш тоя линк!... Е, и като е така, к'во да направим?