17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дришо Курников - Димитров ... некадърник, бездарник, неграмотен селяндур

да си чешите езиците с мен ви е ежедневието. Виждам повече коментари за мен, отколкото за хакерския пробив в НАП. Айде, оставете ме на мира. Аз съм ОК в Монако, а вие се оправете с мизерията, в която живеете. И не само финансова мизерия, а духовна мизерия... Жал ми е за вас!!!

Ми ние кскво коментираме си е наша работа- мина времето когато ни казваха какво и как да гл коментираме. Относно Монако- ами там си е доста скъпичко и ако Григс не почне да печели кинти, за да си плаща живота там, не го виждам да остане там. Там е безплатно само за милиардерите и мултимилионерите. Григс надали е милионер, след като просеше държавна помощ за подготовка.

аре пак с цензурата двата педала няма как да прогресират. агаси го изритаха от всякъде

Ха ха хаааа!

Като гледам снимката до заглавието, май е намерил вече какво ще прави на турнирите.

Как се оправят тогава тенисисти с по една година контузии. Според Дир-а и хемороидите, които злорадстват трябва направо да хвърлят ракетите. Изобщо такава малоумна простотия може да има само в БГ и в БГ-форуми. Повече не ми се пише...

Вече тениса ще се коментира през гледната точка как ще се отрази на класирането на Григор. Айде стига. Оставете го човека да си живее.

Дори повче никога да не спечели мач, отдавна е постигнал повече от който и да е български (мъжки) тенесист досега. Явно това не е достатъчно и трябва да го плюем. След него я някога видим въобще мъж в основната схема, я не.

Правописа Тони,правописа.Само Григор няма да го забележи,нали и той толкова е учил..

Жив пример как едно неграмотно и необразовано момче не може да оценява правилно заобикалящата го действителност. Реши, че е велик и се свлече безславно.

Зашеметиха му главата много фактори: мачове с най-добрите в света, пари, рекламодатели, известност, Шарапова, Никол, А-У. Докато се наслаждаваше отдолу дойдоха млади гладни лъвчета, които не му цепят басма на кое място е бил.

Малко грубо казано ,но е точна така.

Тъкмо липсата на самочувствие, увереност и високи цели са му проблемът на Григор. На някого и 20 титли от шлема не му стигат, а за Григор 3-и в ранглистата и победа във финалния мастърс се оказаха достатъчни за кариерата му...

Таз година извън петдесетицата,догодина извън стотицата.

Гришата се издигна в класацията когато най-добрите тенисисти отсъстваха(направете справка) и като се върнаха започна падението му

абсолютна лъжа. Сега липсват не по-малко

Или спорта , или жените , двете заедно не са съвместими

нито от едното, ното от другото разбираш

Оставете го Григор, станахте за смях

Що ние, той се излага. И като е решил някой да се прави на известен, ще търпи и критики, и оплювания. Като иска да го оставим на мИра, да си седи вкъщи и гледа тениса по телевизора. А ти в качеството си на какъв ни нареждаш какво да правим?! Попечител ли, някакъв господ ли си, или...?!

Гришо, а прежали я тая дърта чанта Никол най-накрая. Ела в наше село да ти намерим едно хубаво младо моме, да те слуша, да те гледа, пък пак да дръпнеш нагоре.

Не са стока твоите моми. Виж за гювендии мож да ги шатнеш.

Как се защитава нещо като отпадаш в първия кръг или не участваш?

Дръж се Гришо, Взимай си поуки от неудачите и се вземи в ръце!

Еврика! Тренирал за да участва на село в брането на кауни

Ю Ес опън, едикой си опън, незнам койси опън и накрая- само опън.

Проклятието Арена армеец........когато забравиш кой си и от къде си тръгнал.......обикновенно следва болезнено приземяване........за големият тенис е нужно и голямо сърце.....

Точно проклятие. От там започна сичко лошо

Пише се "обикновено".

Много лошо .Какво се случва с това момче.Толкова силни години на игра, а напоследък много слаби.С пълна сила слиза надолу в класацията.Даже и Агаси, който беше до него за да го подготви не се получи,.Лисва му мотивация за игра на Григор.

Чудя се дали ще има пари да си позволи загаси и Лендъл. Щото те не те тренират за 30 лв на час, а в скоро време и рекламодателите ще свършат- никой не иска бранда му да бъде рекламиран от загубеняк.

Не тровете по вече българина с неудачите на този човек.Да си сърба сам каквото има.Накрая ще заеме мястото което заслужава,около стотицата и то при добри времена.Обратно на младите ,Григор деградира.

И не пишете ка то мен - не грамотно. Аз по вече няма да пиша ка то циганин с вто ри не завършен клас.