17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че толкова много хора въобще не са в състояние да видят обективно фактите. Емоциите им пречат, не само недостатъчното разбиране от тенис. Гришо играе агресивно. Ако не го прави, почти няма да има шанс срещу по-силните играчи. Дори този последния, от който падна, 91-вия в света, играеше достатъчно солидно. Ама агресивната игра на Гришо неминуемо е много рискова и за съжаление често се случва да прави твърде много грешки. Когато е в топ форма и играта му се получава, е страшилище дори и за най-добрите. Ама това рядко се случва. Това е една от основните причини Гришо да отпада често от слаби играчи, но от време на време да успява да победи и много силни такива. Друг голям проблем е слабият втори сервиз, който силно увеличава риска от пробиви в геймовете. Така че въпросът далеч не опира само до психика или желание.

На него най трябва официално да му свалим доверието. Което му указа федерацията с 1.7 милиона евро! И да вземе да ги върне . Да се помогне на следващият млад талант от България с тях.

До днес е лапнал 2,8 милиона Евро колкото за няколко/7 броя/ федерации парите

Ами залагайте като сте толкова сигурни бе, разбирачи доморасли! Ама не ви стиска.

залагаме редовно И ни позлатява + 79 000 евро за 4 години залози

С тази "форма", която показа във Франция, няма 1% шансове срещу Шаповалов. Но от Григор може да се очаква всичко - както миналата година, дето би Федерер, Тийм (макар и двамата не във върхова форма) и се опъна здраво на Медведев(макар Медведев да беше във върхова форма). Но тази вероятност е под 10%.

Стартира или приключва? За него е едно и също, ще изкара максимум 2 чсас...

Правилното заглавие е "Григор приключва в Ротердам в понедедлник вечер"...