17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни занимавали с тоя неудачник!

Докато другите тренират по цял ден, нашия си почива, ходи за риба, прави си селфи с разпоретината.......А медиите ни не спират- Григор ще стартира еди къде си, ако стигне финал ще срещне еди кой си, а резултатът е предварително известен-до втори кръг при късмет.....

Неудачник?!?

Докато Григор се поти и печели пари, някои хъмкат и си губят времето.

Става за НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"!!!

grEgorcho kude pa sa hvana s taia lelka ta si provali jivota, ni kariera, ni nishto. Kato karierata ne e vajna, pa vzemi napravi edno semeistvo, deca i t.n. A ti s taia ciganka razprana pred pensia samo si gubish vremeto. Ta ni kariera, ni lubov, ni semeistvo, nishto. Edna ciganska shunda samo.

Така така дай малко застраховка. Пък като те ритнат на първи кръг да има оправдание. Спортът не е само талант. Иска се дух и дисциплина и воля. Със селфита и баби не става.

Свинята , ако не играе другия мач ще му скъсам главата .Залагам срещу него от 1 година и сега ако ми отменят залога ще го псувам .Семейство храня от тоя мухльо.

Григорчо да се отказва, много е слаб и всеки го бие като тъпан.

А Щабът не трябваше ли да се стресне още при лошото му падане от Андерсън?

Григор, Искаме те да си Звезда, а не да чакаш планетите да се подредят удобно за теб!

Разбира се, че е неудачник щом не е Номер 1. Всички драскачи тук са Номер 1 в своята област.

И като пръдне Григорчо защо не ни инфофмират, а само като се спъне?

Ооо, бебчооо, дай на мама да го цуне по удареното

Грегъри,мислех те за звезда,ти се оказа публика.Жалко....

е сега си има сериозна причина да падне още на първия мач.

не е неудачник а жиголо

Идеалното оправдание, за да не падне още в първия мач и да стане за пореден път за резил. И въпреки това, Григор е най-добрият български тенисист и дълго време никой друг българин не ще го задмине.

Подготвя си оправданието за отпадането в 1 кръг

Ясно-о-о-о...Подготвени сме за турнира....да падаме! Сега намерихме и правдоподобно оправдание! Даже и героизъм ще го изкарат накрая, ако премине някой и друг кръг до третия - "играл е с контузия"!!! Само така, Гриша! Ама, ако и на реферешнатата "пусикетка" ѝ минеш с подобен номер, тогава ще те признаем! А така - нъц, братче! То тениса на високо ниви не е като да ѝ пръскаш пусито или задните бузи на яхта! Ама ти си знаеш по-добре! Кои сме ние, та да ти даваме акъл? Още повече, че не сме и от Монте Карло!!!

Ти си егати нещастникът, ако разчиташ на пари от залози..... Намери си истинска работа, ама сигурно те мързи.

Сещам се за Бербатов, който все се контузваше на първия мач и до края на сезона прибираше заплата от пейката. Лошото е, че в тениса няма как да си резерва на пейката.

Григор си търсел оправдание! Пред кого да се оправдава бе хейтъри? Пред вас? Григор е професионалист и играе за себе си, така че няма пред кого да се оправдава! Той си изкарва парите и той сам плаща заплатите на екипа си - треньор, фитнес треньор, физиотерапевт, пътуване, хотели, наплитане на ракети и т.н. Не може да му държите сметка! В ATP тура играят професионалисти, а не аматьори. Жребият може да изпрати брат срещу брата, приятели от една държава или просто приятели в тура и там всеки играе за своето класиране. Григор няма пред кого да се оправдава. В Торонто игра с нова ракета за първи път и ще му трябват повече турнири, за да свикне с нея и всеки мач - независимо бие или пада е важен.

Щом играе за себе си, да се откаже от българския флаг съвсем, а не да ни срами. Всички останали, дори етиопският циганин играят с достойнство и се раздават докрай. Не обикалят света просто така, за да видят какво има извън селото.