Григор вече е в Австралия, сезонът за него ще започне след седмица

Бългаирнът ще се включи в надпреварата от категория АТР 250 в Мелбърн

Обратно в новината

Коментари - Григор вече е в Австралия, сезонът за него ще започне след седмица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Новак Джокович има топки, другите са като нашия траверси!

Мачкай Дришооо

Давай дришо

Ти си много светната по въпроса, ма. Майка ти имаше ли такъв, докато заработваше в бардака за да те отгледа? Сигурно е ползвала лубрикант, че то при 20 клиенти на ден ще ѝ се изтърка отдолу, обаче е видно, че не е ползвала контрацептиви. А е трябвало.

Виждам, че ти си къде, къде по-светнат от мен. Явно твойта майка те е изучила на нейния занаят ... и сега потреперваш анално да го споделяш виртуално ! А поспри се, има и други на опашката ... аз не мога да ви чукам всичките денонощно ! Ако днеска не успея, утре ще те опъна ... търпение.

Не аз пиша под всяка статия за Гришо прототии. И винаги драскаш за лубриканти, проститутки, оправяне и бардаци. Това е в твоите постове, не в моите. Човек проектира битието си в постовете си. Явно твоето е било такова, като малък. Майка ти те е водила на работното си място и само това си виждал. А може и да те е пуснала да я заместваш, когато се измори след двайстия клиент. Мислиш си, че всички са като теб. Така, че споко, никого няма да опъваш. Гладна кокошка просо сънува. На ебания много се иска да е от другата страна, но при тебе няма да стане. Мечтай си тука да оправяш някого. Мечтите са безплатни.

На почти същото мнение е и майка ти ... все ми го повтаря, когато й го изваждам от устенцето

За да бъде по-успешна следващата година за Григорета, трябва да си наеме така наречения "лубрикатор". Това е специалист, с висше от Харвард, със специалност "еротично подмазване на анални дупки с лубрикант". Така Григорета, макар и вече в предпенсионна възраст за спортист, ще може за последно да се изпонадупи на всекиго ... и ... току виж останала в топ 500.

На Видорета майката със сигурност са я ползвали за такава и се е пръкнал той. Много си личи.

Гришо, желаем ти да си здрав и успешна година!

Имаме успял българин и го хулим .Кога ще се променим ?Дано младото поколение го направи да бъдем единни и си помагаме.Като пръчките на хан Кубрат. Постигнал е всичко с много труд и лишения. Наред и нагоре Гришо !!!

Спрете да ни занимавате с това мекотело.

тоз щом е в Австралия се е Ваксинирал, не е Умен като Джоко!

Григорета Димитрова освен да я ползват като проститутка на турнира ... тя за друго не става