Григор запази шестото място, Джокович отново в топ 10

Григор запази позицията си, макар да разочарова на "Уимбълдън"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЕ ПАК,КОЙ Е ТОЗИ ГРИГОР ДИМИТРОВ?

Момченце от Хасково помислило че е тенисист.

Стига с тези сравнения.Григор си е наш и постижението му не е никак лошо.Постигна значителни успехи,използва успешно момента.Ако имаше малко по вече спортна злоба лично аз мисля,че това щеше да му е от полза.Кой от първите не се зъби и вика?Но добро си ни е момчето и да е здрав да ни радва с още успехи.

Защо му е? За да е номер едно? Защо трябва да е номер едно? Гришо е умен, комерсиален играч и е много добър в това, което прави, дори твърде добър. Трябва ли да се прекине и да се осакати, за да се издигне в очите на вечно недоволните му сънародници, които и след това все ще намерят друг повод за недоволство?!!

по-добре какво постигат Надал и Федерер и Докович на тези години. Джокович тръгна отново от нищото. Това е професионализъм. Това на Гришо е ,,плейбойщина,, .

Хайде стига с тази класация. Много важно, че е между първите 10. Можа би само за (фалшиво) самочувствие. Трябва да го притеснява играта му, която от доста време отговаря на първата петдесетица. Жалко.

Джоко бие всичко наред 5-6 мес, а нашия Гришо само веднъж до четвъртфинал на своя "домашен" моля ви се турнир в Монако за същото време и е още 5-6ти - страх ме е ако започне до побеждава да не изпадне в класирането

Много е смешно да се сравнява Ноле с хасковлията,разликата е като м/у Витоша и Алпите

По-високо от Витоша НЕМА, по-дълбого от Искъро Нема!