17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО !

Гришо вземи се у ръце, стегни се! Хубаво е да те виждаме тук за благородни каузи, но на първо място е тениса. Дай пример на тези дечица - вземи някой турнир от ГШ или поне полуфинал тая година. Господ ги е наказал тия дечица, не ни наказвай и ти - мачкай ама като Надал или Джокера!

Винаги съм казвал че Григор е българин номер едно за всички времена! Само той може да оправи държавата!

Голям! Хейтърите в България ще се пукнат. Показа че и българин може да е успешен спортист и да не е леке в живота. Обичаме те! Ще те подкрепяме с цялото си сърце и душа, и се възстановявай бързо.

дарил усмивки на деца, които не знаят кой им се хили на среща.... добре,че са SMS- те за българската Коледа....

Господ не е наказал тези деца - няма Господ и те не са направили нищо лошо, за да бъдат наказвани. Добре, че Григор прави това, за да може повече хора да разберат и помогнат с каквото могат.

Поздравления! Получаваш приза за най-тъп коментар!

Хубаво българче, добро и усмихнато, а на Кралев нека са му по-интересни фамилията Джокович.

И той от там е тръгнал ... и не стигна много далеч.

Браво Гришо. Ти си повод за гордост за цялата държава. Понякога те хейтиме, но с добро. Всички се радваме на твоите успехи. Бъди здрав!!!

Я, глей ти, я глей ти. За малко се разминахме с Гришката. Що не се обади по-рано, че си по нашите географски ширини?!

получих нещо, но тези деца си останаха с НИЩОТО . Колко си дал за такива ..григор усмивки, а ти умни коментари, нали! Добре,че не съм на мястото на децата!

И на кой номер да пратим СМС за благопули4ието на Димитров ?

Браво Гриша !Дерзай бъди жив и здрав и много успехи.

Хахаха къде не е стигнал, ти в топ30 в света по нещо да си? И по чикии даже сигурно не успяваш... Не съм му голям фен, но да кажете, че не е постигнал нищо...

Е стана ясна причината ,защо Джокович е директор на турнира.В тв интервю той спомена съвсем между другото ,че смятат да открият в София филиал на тенис академията на Ноле!! Вероятно затова и племенникът ще дойде "да си поиграе малко с децата".

Някой лев дарил ли е ?Усмивки мога и аз да им дам на децата !

Огромен жест, няма що. Аз го направих два пъти миналия месец в два два различни дома. Дадох и пари от джоба си да им купя разни неща. Но не съм се снимал и не съм го разгласял.

Ти какво направи за проваления си профил, Потресаващо?

Лъжеш, селянино. Човек, който не го разгласява, не се фука в нета. Така е по градски.:)

ГоУем жест от кауня, който не може да говори български език. Аз дарявам нон-стоп на деца, приюти, за здраве на хора, и то не малки суми. Кауня какво е дарил? Усмивки. Смешници жалки.

А на минусчета, да опрат до мен за дарения за здраве. И до кауня. Последният няма да дари. Аз ще го направя, въпреки, че не си отчитам доходите в Монако.

Днес прочетох в ДИР, че България е на първо място в ЕС по корупция, като държавното й управление е хибридно - смесица от тоталитаризъм и демокрация. Прочетох и че външния ни дълг е 34 млрд. евро (при 14 млрд. евро преди 5 г.). Прочетох и че Столична община щяла да закупи 13 трамвая за 40 млн. лв. С извинение, толкова струват 5 китайски изтребителя. Прочетох и че работничката в завода за поцинковани кофи в Кърджали, а.к.а. Председател на народното събрание на РБългария, с извинение, се зъбела на президента, че унижавал страната. Е, като прочетох болшинството човекообразни мнения отдолу под такава човешка и хубава новина, свързана с деца, изясниха ми се и горните новини. И защо сме на това дередже.

Да си ходи у Дома в Монако.

Може да снима "черешата на тортата" сделка, и тн... Че много взеха да се повтарят

Дома е там, където е жената! ... Опс Жената много скача по островите и кориците, Гришо вземе си наше момиче.

Безвкусен комерсиален пиар. Да използваш тези деца, за да лъскаш имидж в интернет, е долнопробно. В същото време куп звезди от тениса приеха да играят на турнира в София, който се оказа под достойнството на нашата звезда...

Ти бавноразвиващ ли си ? Чак след 30 години ли "разбра" ,защо сме на това дередже !

Достатъчно е богат и известен, няма нужда от ПР. Можеше да не го прави, а вместо това да се кисне в някое спа, но го е направил заради децата. Ми и вие отидете при тях да си направите ПР, но да си край тези деца е трудно, не е за всеки.

КГБ

Кой ли му е превеждал?

Снимките с камили слонове трътки и т.н. не стигат за егото. Провала и падението е пълно с тези позорни pr акции

Бая коментари изтрихте! А кОЦЕ? Но мръсотията във фактите не можете да я изтриете измиете. Жалка работа

е Гриша , късно е чадо ! Ти не си Ноле и няма да бъдеш!

И ти не си комшията и никога няма да бъдеш. Берекет, че ходиш често командировки, че всички да са доволни. :)

Според мен цялата акция е някакво вербуване , изненадан съм че не пишат,че е дарил голяма сума пари ! Нали се сещате за какво иде реч ! Държавата гледа и търси начини да прехвърли обещанията които даде към народа , или поне към богатите ,но богатите мушеници пари не дават за дарения , те гледат да окрадат колкото се може повече!

Според мен цялата акция е някакво вербуване , изненадан съм че не пишат,че е дарил голяма сума пари ! Нали се сещате за какво иде реч ! Държавата гледа и търси начини да прехвърли обещанията които даде към народа , или поне към богатите ,но богатите мушеници пари не дават за дарения , те гледат да окрадат колкото се може повече!

Евала, Грише!

Иначе се снима, ама нито е дарил пари, нито си плаща данъците в България. Когато се среща с принц Уилям, се изръси за английските деца, ама за българските, само усмивки. Тоя, по съвет на Берберян, си гради имидж, за да го поканят на Дейвис. Иначе Токио през крив Макарон. И спонсорите, ще го отрежат. Всичко е по 3.14 измислено. Пак иска да цоца 1 500 000, той и баща му , 75 000 годишно . Уж милионер, ама уж.

Лелеее, сякаш предвиждам всичко! Писах под другата статия, че скоро ще кацне в България и, ей го на лапорко! Дошъл да гледа София опън. Тоя ще излезе по-голям мискинин и от политиците.

Що не е отишъл сам,ами с майка си бе?

Е много стана. Вече ме е гнус от този. Как не го е срам, да си прави пиар и да се подиграва с болните деца. Според неговите думи, си е направил добър денят. Ужас. Да отидеш с празни ръце при тези, които ограбваш всяка година !

Той с мама отишъл бе! На мама детето.

Изключителен жест на най-известния българин на планетата!

Кой каквото ще да казва-голям е Гринго от Аскьой,бре!Отишъл милия херой при деца от Перник(по препоръка на имиджмейкърите му-арменците Малееви) и ги дарил с усмивка??!! Ето това драги зрители и вие любители на футболната игра се казва ГОЛЯМ ЖЕСТ от страна на Гринго,бре!Иначе е "милионер" от Монако ама не е направил едно дарение за 50 000-100 000 евра на дома за деца с увреждания,бре!Но както всеки знае-една/две усмивки са повече от всякакви пари,бре!Вечна слава на хероя наш-ха ха ха!!!

Не само на планетата а в цялата Слънчева система!!!

Гринго твърди,че си е оправил годината,а не само деня,бре!

А Кралев ще я субсидира.

ТУРЧЕТО КАТО ИЗПАДНА СЕ СЕТИ ЗА BG НО ПО МНОГО ЛИЦЕМЕРЕН НАЧИН

а колко е стиснат-безплатна реклама и софра е изкярил

Кви ги дрънкаш бре Ице???Няма по-известен от Гринго в цялата Галактика!Който и извънземен да попиташ ще ти каже,че най-известния българин в Галактиката е Гринго от Долината на дълбоките гащи!!!