Коментари - Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йадеееее обратно към Микреее

Дреме ми за гришата, цецка, уефски и други подобни по.мии

На изборите през април , няма да има и футбол. Служебна за делиормана и последния да гаси свещите.........

СВИНЕТЕ ЩЕ СЕ ЗАТИчАТ ПрИ цЕКАТА, КОЙТО ЩЕ ЗАПОчНАТ ДА НАрИчАТ НЕЖНО "Г-Н НАЙДЕНОВ"-))))))) Продажна паплач!!!!!!!!!

Няколко са вариантите. Първият е да го направи нарочно, за да му се молят след днешното писмо на Offenders. Вторият вариант е окончателно да са му прибрали бизнеса, както се опитват от няколко години. Иначе странно, лицето Инджов е близък с Доган. Може и да има някакъв разрив в отношенията.

Брей, дори и Гришата ДДС-то не вярва, че Боко ще вземе властта още веднъж и напуска кораба овреме. Ама чакай бе, чакай, че то това ЦСКА си е Литекс. Ще го връща ли обратно в Ловеч или ще изчака изборите и евентуално, ако има отново далаверка - това онова.

Нема проблем сега Крушарски ще ги вземе и успехите са гарантирани ;)

Обеля, ОБЕЛЯ...................спаси Литекс

ХАХАХАХА....а най-прецакан от всичко БРУНО! Очаквайте завръщането на блудния син в ЛОКО!

Взема пак Литекс от Ловеч и пак ще има 8:0

Връщай се от Флорида да спасяваш ловешкия УРОД-)))))))))))))

Какви са тези глупости,това е някаква тъпотия дори да иска да си тръгне то не става от днес за утре никой не хвърля 20 милиона в канала да не говорим че си има закони , някаква тъпа пъртенка

Ами вие никога не сте били ЦСКА, бе, НЕуважаеми! Дори на Кулата на "Драган Цанков" пише Litex. Имахте достатъчно време да го прочетете. Легнахте като едни долни проститутки на микренския и сега явно е дошъл Видовден...ако не е поредната партенка на ГГ.

Стига толкова Борисов край!!! Взимай си амфетаджията Домуса ЦСКА е икона!

Айдееее Цецека Микре пак е в катарзис

Абе Динако кога започва от В група ?

И помитаме Курвата Борисов

що не си гледат техния обор, а пак плачат на чужд гроб? Майната ви пеевски отрепки.

С ЦСКА...

Цецка с цецките от ДеСе. Айде ефбет лига сте

ХУР ЗА ЛИТЕКС

ДРИША Макар и лилипут- ти си мъж!-)) Баси кефа!! оправи ми се настроението!!! А КОЧИНАТА си остава в същия мизерен вид с химическите тоалетни! Стадиони щЕли да строят?? хахаххахахахахахаххахахахахах

Гришони, цялото ти управление е един голям хаос!!! за целият този период беше само едно голямо перчене и поредица от недоразумения!! Така и не разбра че екипа ти е кръгла нула!! Може и да даваше пари но като мениджмъмънт си тотална нула - само далаверата ти да върви!! Не си за футбола!! Ти си за Дубай!!

Котаракът няма да ходи хаджия, той е хитър ловджия!

Упс! Някакви фенове се вживели и си повярвали, че са собственик на клуб :D Ами хайде сега управлявайте клуба, фенове. Кои се вие та да си мислите, че ще решавате? Умници.

Колко милиона остават още да събере "фенската маса" на недоклатените говеда за оцеляване? Боклуците тръгнали ЦСКА да коментират???

ама поне имат козирка скъсан задник :)

Гриша Ганчев счита, че е изпълнил ангажимента си към управляващите. Имаше някакви сериозни дела срещу него, захар и др., сега май вече - не. Купиха му бракмите за МВР. За благодарност той наливаше от крадените пари в ЦСКА. Сега сделката за колите е подхваната от ОЛАФ, Боко си отива,чадърът над Ганчев явно също и не е ясно какво ще стане с делата срещу него, дали няма да се възобновят? Ганчев е счел,че ангажиментите му към управляващите приключват. Сега намира необходимия повод да се направи на обиден и да се измъкне от тресавището ЦСКА! Балъците съзнателно или не са му подали отлична топка и той я отиграва!

селянинът без колелото

Само за вас, които пишете........нямате топки, малки и дребни човечета, неуспели в живота и за това намирате утеха тук :) Света е пълен с такива като вас и общо взето сте излишни :)

Оранжево морето Гриша Ганчев Президент

....а вие ПАК у "В"

Такива официални изявления с епитети като говеда, делиорман и т.н. в една нормална западна държава ще означат ако не затвор, то една сериозна глоба и забрана за посещение на спортни събития. Само тук дебилите си мислят, че всичко е позволено - обиди, расизъм, престъпления "в името на спорта". Кретени! Аз категорично се разграничавам от подобни "фенове" на ЦСКА. А ся да видим без Ганчев как ще я караме. Смеехме се на Левски, а само за 1 час станахме по-зле от тях!

Стойчо Младенов президент президент!

и на боко е мнооооооооого по-срамно.

Изборите ги печели Лупи и той взима ЦСКА!

СПЕРМОЯДИ ЛОВЕШКИ, ГНУСНИ УРУДИ

Цска умря на 09.09.2016 Това беше Литекс Бъдете мъже и пребийте лилипута

Искаш от проститутки да бъдат мъже?! Та това са личните му проститутки :)

Като левскар само мога да кажа/напиша, тез циркове в българския футбол ми идат не в малко повече, а много повече, стадион ненам си ко и аре чау....... И сега да питам препознавачите, сега господин Ганчев, да не стане гнома.....

ГНОМА ПАК ИМ ИБА МАЙКАТА ПУЦКА ЛОВЕШКА

Гриша Ганчев си поема пак Литекс!

На ръце ще занесем Литекс Тауър в Ловеч! Мерда

Феновете казали нещо, ГриГан казал нещо........ Не знам какво става, но съм наясно само в едно: Отваряйте си добре ушичките, малките, и мислете! А да, Джон Стайнбек казал преди време нещо много популярно, актуално и днес:„Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари”

имат един по добел в г+за-)))))))) Балък смотан

5 години лицемерие и резил!

Феновете на Барса казаха ... или феновете на Реал съблекоха ризата на треньора и уволниха собственика на клуба. Смех по български. Още ли не разбирате защо Лудогорец е на едно положение, а онези със "силната" фенската маса на друго ...

Тресе вр това ,че омразния Лудогорец и гела ще бият рекорда ви по брой титли. Много добре знаете това и ,че ще се случи и никога няма да можете да го подобрите.за вас угодия няма ,затова сте мъртви

Този път те приллючиха... Надцени се

Очаквах, че част от фенската "маса" (по-малка от левскарската) на червените нищо не разбира от бизнеса на футболния спорт (а той е такъв в ЕС отдавна ) и оттеглянето на спонсорите показва, че нещата ще си дойдат по местата тогава, и само тогава, когато се разбере, че който дава пари за бизнеса, има правото да решава, ще го бъде ли този бизнес или няма да го бъде. И това не е във възможностите и настроенията на "шепа" неплатежоспособни фенове, които искат да "диктуват" политиката на ръководството и най-малко - на бизнесмените (спонсорите). Тези времена БЕЗВЪЗВРАТНО ОТМИНАХА . Вижте примера с футболния клуб "Левски" и си направете изводи. Пари за "гол ентусиазъм" НЯМА!!!