Коментари - Гришо през 2024-та: Втори по победи, шести по точки и мина Ноле по пари | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаххаах кауна минал по пари Великия НОЛЕ... а Ноле е дарил 48 МИЛИОНА Долара на Сърбия кауна само е опапал 2,6 Милиона отделно родата му отделно че осъди българче сложило снимка на кауна и не му платило...в блога си...

Кат се пенсионират първите 20, дришо ще е номер 1

Само така Гришо!

Супер си е Гришо на 32 с 1.5 за няколко месеца:)

А на кое место е с гаджетата

Със сигурност те бие :-))))

на каунчо да му се даде пожизнена пенсия като на златните пТичета.

И това ще дойде, и парцел за "тенис школа" за кауни ще му подарят, после шеф в тенис федерацията или направо в Европарламента. Ето сега като вкарат и Ицо Хазарта ще избием рибата. Ще изшмърка цялата Брюксел ска кока.

lu4ka

За Ицо съм съгласна, за Григор - не.

Браво Григоре!Да си харчиш парите със здраве!И помагай на който заслужава!Ти преценяй!

Да е жив и здрав, да нервира родните кауни :) Дето ни на гаджета, ни на пари и слава не го доближават.

lu4ka

Викаш да "преценя", а не да преценява.

Хейтърите не са видели през живота си и една стотна от труда, който е положил Гришо, само мърши недоволни наоколо. Бачкай, момче, продължавай да полагаш усилия и да работиш по психическата си издържливост, наблюдавайки тенисистите, без да съм специалист, мисля, че откъм техника и възможности билшинството го докарват чудесно, но леко извратената безпристрастност и психическа безкомпромисност е слабото място, какро се вижда, Синер добре си учи уроците, или просто си е такъв. Браво, Гришо, гордеем се с теб, мачкай и бъди достоен българин както досега, че останахте малцина...

А лекарите, инженерите, и т.н те учат години и работят по много и не полагат труд според теб. А с какво хасковското бостанско плашило е по-добро от един капитан на кораб или дори шофьор? Освен че дръпна половин милион евракис от федерацията.

Респект пред всички положили и полгащи труд хора на България, аз визрам отрепките, които само злобно си чешат езиците тука по форумите и със сигурност не са доприесли и една частица за просперитета на милата татковина. Гришо бачака, в такъв печеливш бранш е, както казваше Светлана Захарова, това е единственият възможен за мен живот, който мога да имам. Не могат инженерите и лекарите да станат тенисисти, а темата за глобалната несправеливост е предмет на друга дискусия...

от бавноразвиващ. Кажи честно че си толкова тъп бе

Ами лесно е, да хващат ракетата и да стават тенисисти. Всеки си избира какъв да стане и с какво да се издържа. Григор е пример за това, какво може да постигне човек с много труд и талант. Да е жив и здрав и да ни радва дълго време като спортист и като човек.

Има неколко утрепки,които мразят и себе си дори!

Пак се започна с гришасването.

А кой е тоя българин, който го гледаха над 500 млн души цяла седмица и пляскат за него? Е, не е ония циркаджия Пулев, дето ни срами да го бият като чувал картофи и да се плези като пълен идиот.

Спрете се с тоя мериносов коч. През 3 минути ни осведомявате къде е пасъл, къде се изтропал и къде пръднал.

lu4ka

Везенков да не е по-добър?

Някои в Хсково смятат 9-тото място за първо. Щом е за Гришо - може.

Пише се тенИсист!!

Пенисист

Знаех си. Сега ще има по 3 статии за аграрния от Аскуу в продължение на година 6ти по това 3ти по онова яма титли НЕМА! Всичката ганьовска работа е такава. Четвъртите в света и се гордеят...

Голям успех !?!? Загубик финал и се ,,изкачил" до 9-то място ?

Ми ще се изкачи като 5-6 от най-добрите не играят. Ама да удря там топчето само да не пускат статия през час за тоя каун.

Най-обичам коментари от смешници дете един тенис мач не са гледали да дават мение за тенис. Кой не е учатват от топ 10 в Маями освен Джокивич?

Спечели полуфинал и се качи на 9 място.

Браво Гришо. Само че , журналиста май не е добре с МАТЕМАТИКАТА . Как ще мине Ноле по пари !!! човек с 40 шлема и колко години № 1 .

все още е безплатно....ЧЕТИ!!!

"Гришо през 2024-та: Втори по победи, шести по точки и мина Ноле по пари" толкова те обърка....

Браво на момчето!! По-далеч от курвите и резултатите стават все по-добри!!

по мъже ли да ходи. Хем сте против ЛГТБ хем....... сещаш се. Стига бе човек, още ли не разбрахте, че не жените са проблем. Григор е уникален талантлив тенисист, просто го няма шампионския дух. Не че не иска да го има, просто не е за всеки....иначе всеки щеше да е номер 1. Григор има толкова много контузии през годините дори на 27-28 годишна възраст се наложи да сменя захват на ръкета. Хората които тренират тенис знаят, че захвата на ракетата се учи докато си дете. И може би всички тези контузии да го свалят и психически още повече.

копейкин е по добър

По-добър български тенесист не сме имали и за сега нямаме.

,...

Бачкай Гришо, бачкай!

Бавно, но сигурно, Григор Димитров се приближава към величие в българския тенис.

ако Григор все още не е величие в българския тенис..... то кой е в момента? За мен Григор стана величие в Българския тенис още като стана номер 3. Не искам да говоря с лошо за сестри Малееви но не можем да сравняваме мъжкия с женски тенис. 3 от 5 сета само мъже играят. Та за мен Григор се е зацементирал като величие в Българския тенис