Гришо срещу съдията: Не е възможно човече! Ти си виновен... спирам да играя!

Забавно видео на един от най-горещите епизоди от победата на Димитров срещу Малек Джазири в четвъртък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм гледал мача, ама ..... нали има "орлово око" ? Всъщност на кой са присъдили тази точка?

Тази точка всъщност бе повторена, защото съдията не бе сигурен (не бе прав). Иначе на клей няма ястребово око. По принцип има, но не го използват, защото им "идва скъпо".

Не знам какво е това ястребово око, но на забавения каданс много добре се вижда, че топката е вън. Това ОК, обаче на Гришо много ми хареса като изпадна в ярост как му пролича българския корен. Типични жестове и артикулации. Акцента пак стана силно балкански, забрави английския и думите изчезнаха, но най ме изкефи оня жест с ръката "изчезни". Браво, наш си е. Не си го даваме :)

На КЛЕЙ няма ястребово око. Гришо преспокойо можеше да му тегли ЕДНА СОЧНА и ДЕБЕЛА(като Стоичков), та съдията белким се бе вразумил(и да каже - НО МАМАТА). Преди много години, един хърватин напсува съдията. Впоследствие - докараха преводач, превдоха псувнята и глобиха хърватина.

Има и често го ползват при спорни или неточни отсъждания, но само за зрителите по TV. На корта не се вижда повторението. Но така или иначе го. Кое му е :скъпото"? Явно правилника за клей е такъв.

"Ястребово око", "Свински език"... ял съм ги всичките. Те на село всичко дават.

"... да си седни". Леле майкооо...

Дир-човците имат спешна нужда от ограмотяване или поне от грамотен коректор! Много от статиите са написани в махленски - комбайнероинтелигентски стил....

Съдията,съдията, съдията, на,на,нааааа.....

Мърда нещастна! Да взема да разкара оная курва Никол Шарцингер и да се концентрира върху играта а не върху разврата.

Тц..Гогов ги бие всичките. Една от последните му статии в 'технологии' - На Сатурн мирише на пръдня. Автор! В дира!

Даже е ходил лично да провери! Сигурен съм!