17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно преди това са обяснили на децата кой е....едва ли ги разпознават като в Хасково!

спонсорите се оттеглят и педала трябва да прави показни акции известен е като доста стиснат. Извесно е че осъди българче щото сложило в блога си снимката му без да плати...те така.

от показност в 21 век. Сега сме в частта на спиралата където всичк овърви ряско надолу!

Кретен. БГ болница нямаше ли нужда ?! Ако сега беше шофьор на автобус в Хасково, щеше ли да мисли толкова космополитно ?!

Много е благороден значи, като благороден елен ! Постнал ли го е във фб или само на дир.бг е казал :)

Да зарадва децата в някоя българска болница, детска градина или училище ! За това обаче трябва да имаш нещо в главата и да обичаш род и родина , а не да се момееш и големееш !!!

А няма ли да ни зарадва и нас, феновете с някоя победа?! Писна ми от сълзливо-кифленските му пиарчета. Искам да е гадняр, егоист и да мачка на корта.

Абе защо все гледаме кой какво не бил направил. Ако можеш направи го ти. Щом не можеш не критикувай другите. А Григор доста е направил. Вярно е че може и повече, но и това което е направил пак е добре.

Ужасно е да ти навират непрекъснато в лицето един непрекъснато побеждаван от който го хване блъснитопковец!

Побеждаван или не, Григор Димитров си остава най-известният българин на планетата!

Самия субект на снимките през януари посети дом за деца с ментални(умствени) увреждания в дивия град Перник,бре!Придружен от мамата си той отиде при тях и се снима с тях,но некакви пари да даде-йок,бре!Всъщност скритата цел(явната беше нескопосан пи ар!) беше че посети СЕБЕПОДОБНИ,бре!Щото той самия е дете с ментални проблеми-факт неоспорим!Заради тези си проблеми напусна началното даскало в Аскьой през пролета на 2001 година след като едвам изкара ПЪРВИЯ СРОК НА ПЕТИ КЛАС през есента на 2000 година,бре!Даскалото се казва "Св.Климент Охридски" в Аскьой и този кофти факт се знае от 1/2 от града,бре!!!Ха ха ха!!!

Гришо е истински бог!

Ама олимпийски боК ли е или тракйиски такъв???

Гришо, хайде следващият път зарадвай и някое българско дете. Имаме си много в болници и соц. домове!

Е, нали посети и дом за деца в Перник, при едно от прибиранията си у нас - пише го и в самата статия! Все сте готови комплексарски да плюете...!

Гришо поне това му остана - да бъде една атракция за децата. Нека му се радват, но да не взимат пример от него.

МАЧКАЙ!

Уважавам всякакъв тип благотворителност ! Ама да те е*а в Българина, защо не зарадва Българските деца в Българските болници ?

Пише, че ги е зарадвал. "Българските деца в българските болници".

Григо, не ходи по болници ами иди в някой бар да си хванеш гадже... че само тогава ги млатиш... А ние това искаме от теб...И гледай да е някой кака под 30

Обърни внимание на американската тенисистка на снимката.

аман от пиар тенисиста Дри

плешивец

Сигурно си неотразим чаровник. Така както се изказа.