Хабиб поиска мач с Мейуедър на боксовия ринг

Предизвикан съм, вади чека с парите, отвърна непобеденият Флойд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за съжаления, парите превръщат спорта в цирк

petrovito

жалко, че така ограничено разсъждаваш и още по-елементарно се изразяваш. момчето от РФ, показа, че е истински боец на ринга. другото бе въпрос на чест, което няма как до го разбереш.

Защо триете коментари, ДИР-ници? Не ви харесва ИСТИНАТА ли?

Никакъв шанс, дори няма да е продаваем такъв шанс.кавказката раса , ако може така да се каже са с къси ръце и крака,а с дълго тяло. Това ги правй добри борци и щангисти но слаби в бокса Майуедър, е уникален боксьор много бърз и техничен с уникална защита. Грозна гледка ще бъде този мач.

В случая за Хабиб целта са парите, а не победата. А винаги може случаен удар да реши двубой, …. ама това става в тежка категория

Нали каза ,че парите не го интерисува ли )

Ако Мейуедър е с превръзка на очите има шанс :)

Хабиб ще яде юмруци.

Тоя е ебасии смешника. Макгрегър в реванша ша го изгърби. А срещу Мейуедър на бокс шансовете са му 0. Той е самбист и главно на борба го избива.

Хабиб няма да може ,да издържи на ринга срещу Флойд Мейуедър той е краля на бокса тази категория

На кавказкият кълпак не му идват идеи в главата и почва да копира конър.

Не са изтрили само твоят,до тук има изтрити над 50 коментара както и ограничаването и манипулиране на гласуването (+,-) .

Аз не бих залагал сляпо за негрото . Нашия цигу Серафим успя някак си на олимпиадата да го победи ,защо не и кавказкият дебил да успее срещу негрото . За мен е 50/50 мача .

Боксът е доста технологичен спорт и ако се играе по правилята, кавказеца заминава...

че те бият

Само ще цитирам Кормие - "Обичам Хабиб но срещу Флойд няма шанс. Ще изяде толкова бой че накрая от отчаяние ще почне да се бори с него"

Тук става дума за ММА двубой.

Единственото общо между бокса и ММА е че се бият.Но тези в ММА като боксови умения са доста посредствени и не виждам изобщо интрига в един такъв мач.Все пак Мейуедър е номер едно и непобеден при положение че е играл с най-добрите боксьори вярно на 40+ е вече но да излиза на ринга с някакъв борец е направо несериозна работа, все едно Мейуедър да отиде да се състезава в борбата.