17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не споменете и фактът, че 99,99% от случаите на сбивания в заведенията са предизвикани от бивши или настоящи спортисти или някой който е свързан с тях? Да не ви дава господ да сте на сватба в дагестан или чечня. Хората там с картечници стрелят за кеф и да се покажат. Изобщо мюсюлманите са още в средновековието, а ние се опитваме да ги образоваме и приобщим. С тези темпове след още 5000г. няма да сме успели.

В тоя дагестан само биячи май има.

Когато мутри се опитват да управляват става така - и при нас го има/ше.

Да ги затвирят, докато дегестанците станат нормални хора. И ако някога това се случи, миже пак да ги отворят. :)

много си е прав. всички нощни клубове по света са развъдник на наркомани, проститутки, алкохолици или с една дума - човешка деградация. чудни са ми хуманоидите под мен, които го съдят. утре някой пиян и надрусан ще сгази детето ви или ще се забие челно в колата ти и пак ли ще говорите същите неща като в момента? пак ли ще обяснявате за ползите от нощните клубове? пак ли религиите ще са ви криви? лесно е да се обвинява, когато нямаш мозък за 2 стотинки, за да помисли и претеглиш плюсовете и минусите на едно предложение. аз съм заклет атеист и ненавиждам всякакви фанатици и промити мозъци (няма значение каква религия изповядват). не пия, по клубове не ходя (то съм и дърт вече), наркотици не взимам и за разлика от децата имам по-трезва преценка. затова казвам, че ползите от клубовете са само деградация на младежта. плюя на такива ползи!

Гадно мюсли.

Да поясня: Нямам проблем с религията. Имам проблем с радикалния ислям, който такива като него проповядват. Покриват жените си, ограничават ги тях и дъщерите си. Това е домашен тормоз, за който всички си затварят очите.

тоя луд ли е , затваряне иска , а клетите наркодилъри и проститутки какво ще правят милите ?

Но има и още по-революционно решение! Що не вземе да върне Дагестан в 16-ти или 17-ти век? Чиста работа. Може даже да си инсталира дръвъник за сечена на глави на централния площад или да побива непослушните на кол...

ИСКАШ да кажеш да премести Дагестан напред в 16-ти век.Зашото той сега си е в 13-ти.Населен с примитиви ислямисти както и цялата Русия - с примитивни руснача.

Всички тъпанари винаги искат да решат проблем чрез забраняване. Не чрез подобряване на контрола, полиция, правила... не - винаги генералното решение - забрана. Първо нещо безобидно след тва друго ... и докато се усетиш - всичко е забранено. Не зависи от религията, а то интелекта и манталитета на обществото и хората. Интелекта се култивира с поколенията. Християнстовот е било точно толкова мракобесно до преди преди 5-600 години. Инквизиции, кръстоносни походи...простотии. А по темата - диваците в среден(и не само) изток са просто 500 години назад. И то не технологично или религиозно, а ментално. Та така и този дагестанец - дай да забраняваме.

За това и мъжете, и жените като отидат дори в Москва са като развързани кучета! Яко плющене... Да не говорим за тези, които са на Запад- излизат от домовете си облечени като пингвини, а в от тоалетната на метростанциите излизат с дънки, гримосани и разгърдени. Ако им беше добре в мюсюлманския свят бежанците щяха да бягат на юг, а не на север!

Тоз много насериозно се взе !Ами да ходиш да се биеш като хамалин,по-добре ли е !Малко ли убити има в такива боеве ?

в скоро време може да развее байрака на ИД и да иска и да успее да направи ислямски халифат в Дагестан,че и в Чечня и Ингушетия! Ако Путин притиснат от обстоятелствата спре рекета

На "мирната" "религия" клубовете и пречат... Жените в чували, че да няма изнасилания... без алкохол, че да няма инциденти... без изкуство, че да няма разврат... абе само джасане на главите у земята и те тва е истинат... На кривата рачета космоса и пречи!

Без живот ,за да няма смърт ...