Хамилтън надигна глас срещу "Ред Бул" преди Гран при на Япония

Седемкратният шампион иска "прозрачно" разследване на съперника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато и да си тръгне Съра от спорта, все е късно!

И сз не съм фен на Хамилтън, но...7 титли! Само с шашми не става тая работа. Ф1 е толкова конкурентна, че дори 1 спечелено състезание е голям успех. И защо 7 пъти само Хамилтън , защо съотборниците му са все по назад. Розберг все пак го победи. Което доказва, че не е предрешена титлата. Няма и как да е, Твърде много пари играят, твърде много влиятелни конкуренти дебнат.

Не съм фен на Хамилтън но лично според мен кравите винаги са били в сивия сектор А съм започнал да гледам Формула едно на черно бял телевизор А колкото до това кой е ревльо синчето все се оплаква от нещо Михаел поне се състезаваше без да реве Въпреки че и там нещата бяха доста сиви И един съвет Не си избивайте егото и комплексите на децата си Ако имате малко мозък ще разберете какво имам предвид Свързано е с Ф 1 между другото

На черно-бял... Тука малко преигра...

Маймунамилтън много активен стана. Не му върви да върти геврека.

Ти........ Какъв си боклук

Мангалчето като няма най-добрата кола и му се виждат реалните възможности, сега реве. Аре бе, шимпанзе, блак лайфс матер, хахаха!

Хайде Мерцедес да бъде разследван, хамилтън мургавия също, за всичките 8 години в които си правеха каквото си искат на пистата и задкулисно.

И Тото Волф като каза: Ноу, Майки, Ноу! Тогава стана ясно, как се печелят титли!

Махайте го тоя маймун, че на всички ни писна от него! Полу-англо саксонско копеле, което дразни всички! С две думи, зоопарк! Тоя, дето стана седем пъти световен шампион с шашми, тръгнал да се жалва! Ай, ши вий бъ мамата, островитянска!

И на теб да ти е........., И на теб!

Няма ли кой да му обясни, че не всичко е BLM. Всяка седмица реве за нещо. Още от малък е свикнал все някой да го подпира. Той с баща си не може да се разбере какво остава за другите.