Хамилтън за "Ред Бул": Най-бързата кола, която съм виждал

"Разликата в скоростта не е по моя вина", отсече седемкратният шампион

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън за "Ред Бул": Най-бързата кола, която съм виждал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Пилотът на "Мерцедес" завърши пет' "но Верстапен бе изпревари "

и при леките автомобили е най-добрият бранд. Двигателите на Хонда са най-добрите в света. особено 6 цилиндровият атмосферен на Пилот ,Паспорт и Акура

За изпреварването не е виновен, но че младият му съотборник го мачка както си иска - за това вече е виновен. Не можа да настигне Ръсел дори след като колата за сигурността стопи разликата, а Хамилтън беше с по-меки гуми.

Само като напишеш 6-циж. атмосферен, вече говориш за технологии от преди 15 г., което изключва възможността да са добри. Някои японски двигатели са "добри" (а под това ти разбираш надеждни, знам аз), точно защото изпозлват 15-20 годишни технологии, които са изпипали до съвършенсктво за толкова време. За разлика от тях, опитът е показал, че изцяло новите японски мотори са рядко надеждни. А дали са наистина добри - самият факт, че японците отдавна спряха да продават такива в Европа говори сам за себе си. Няма екология, не е добър двигател. Всеки може да направи здрав неекологичен двигател с нисък въртящ момент.

дано смешните му аутфитчета имат достатъчно дълбоки джобове да си държи кърпичките за всяка квалификация и всяко състезание, в което Алонсо и Ръсел го подминават като пътен знак. Щото Анджела напусна, сам ще трябва да си влачи раницата по пистата. Не мрънкаше за "равностойна битка" Сър Хленчо през сезоните, когато Мерцедес бяха "в друга лига". На 7-кратен шампион ли трябва да му се обяснява, че в този спорт има цикличност и водещите отбори правят недостижими коли през определен период от сезони?

да сравняваш двигатели на конвенционални серийни автомобили с двигатели на Ф1, само доказва, че си пълен лаик по темата... Не се излагай повече.

Мерцедес бе топ кола 8 години, но той не бил виждал толкова бърза кола. Който и да седнеше можеше да е шампион. Сега реве.... ева те у мангустата смотана, карай да ти е... мамата.

Може ли някой да обясни, защо Мерцедес мачкаше осем години, а сега е зле? Нали всички са с еднакви изисквания? Не разбирам

'Пилотът на "Мерцедес" завърши пет' "но Верстапен бе изпревари " + “болдът на “Ред Бул” е най-бързияТ в историята”. Толкова пък да нямате време да си погледнете статията…

Браво на Ред Буууууууууууул! Ще си купя тяхна кола! Ама друг път!