Коментари - Хамилтън задмина Сена и Шумахер с рекорден пол позишън в Унгария | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е сена? Един имитатор, много лош имитатор. Фалшив човек. И недостоен шампион. Изкара Ален Прост с над 240 км./ч. на Сузука 1990 г. Без да му мигне окото. Наглец. Ако беше през 50-60 г. Не само двамата щяха да умрат, но и много хора от публиката. сена беше един безумец, напълно глупав човек, непрезнавящ значимостта на човешкия живот. Дори се подигра с достоен двукратен световен шампион с думите - Той е едва двукратен световен шампион, а са направили това за него, леле и се засмял. сена се изгаври с човек които трагично загуби живота си.

Големи глупости написа. Как някои хора мразят истината и си съчиняват… просто не е за вярване! Прост беше бърз и талантлив, но подкрепян от Френският президент на Фиа тогава и беше много зле да кара на дъжд. А Сена и сега е недостижим! Кой от сегашните компютърни пилоти ще овладее 1300 к.с. с ръчка?! Аиртон Сена беше уникален боец и техничар!! Тъжно ми е как винаги се намира някое леке да твърди лъжи и помии!

Хами шампион! Але але!

Stanko

Нещо странно става и с ред бул ,и с макларън.изведнъж ред бул в лицето на Перес тотално се дъни,Макларън литва(Норис не е Господ),Люис взе пола от Верстапен а ръсел е 18!Алфа Ромео не помня откога не бил п5....магия някаква.утре ще видим какво става,пистата е бавна.

Ами като го подпират т всякъде синьокръвния негър ще задмине всички

и да квичиш и да припадаш ХАМИЛТЪН Е НАЙ - ДОБИЯТ И НЕДАСТИЖИМ ЗА СЕГА ,А ТИ СИГУРНО СИ С ПО - ТЪМНА КОЖА ОТ НЕГАО, НО СЕ БЕЛЕЕШ И СЕ ПРАВИШ НА РАСИСТ - ЯВНО СИ ЗАВИСТЛИВ ПЕДАЛ.

Е, иди теб да те подпрат като толкова ги разбираш нещата! Ама 100на пъти... Хаха

Сега остана да се научи да кара и като Сена!

АКО СЕНА СЕ КАЧИ НА ДНЕШЕН БОЛИД , НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОТЛЕПИ И ОБРАТНОТО ,СЛЕД НЯКОЛКО ТРЕНИРОВКИ ЛЮИС ЩЕ ГО ИЗДУХА - ПО ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ И НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ЗАРАДИ ЦВЕТА НА СПОРТИСТИТЕ - ИЗЛАГАТЕ СЕ И ИЗПРОСТЯВАТЕ АМА ЯКО.

Тъп, по-тъп, най-тъп (фен на Хамилтън).

Сега болидите са много по бързи, а времето като секунди и стотни не се променя. Така че на модерните пилоти е по лесно да наваксат. И всяко нещо се учи. За няколко месеца тренировки, всеки пилот ще свикне със стар или нов болид. Ускорението е цялата работа.