Коментари - Хаос във Формула 1: Първо отнеха подиума на Алонсо, а после му го върнаха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилата са си правила ... защо не се прилагат?

Да, правила са, ама ти не си гледал и слушал. Наказание 10 сек. се дава, ако в рамките на наказанието от 5 мин. екипът докосне болида, а всъщност се е видяло, че не човек, а крик е докоснал болида за стотни от секундата. Към контестацията са приложени 10 записа на същото "нарушение" и никой от пилотите не е наказван за това. Те тва е причината за отмяна на наказанието.

Принудиха се поради скандала който предизвикаха.При Всички отбори при подобно наказания крика стои под колата но не я повдига.Просто прекалиха от ФИА.

тази година започнаха прекалено строго с тия наказания за щяло и нещяло. в Бахрейн направо скриха шапката на Албон с 3 такива едно след друго, все нещо недоволно от изпълнението на предното. този път алонсо го подпукаха още от старта.. да вярно че беше малко вляво, но това не му даваше някакво предимство. после тая глупост. развалят кефа

За съжаление, Ф1 се превърна в състезание на интерпретация на правилата, а не на комбината шофьор и автомобил...

То даже не е и комбинация. На решетката има 22-ма топ пилоти и в зависимост от качествата на колата се подреждат и в класирането. Е тук-таме стават грешки, но в крайна сметка колата осигурява 90% от вероятността къде ще се класира отбора!

Голям пилот! Всичко е заслужено! Поздравления за Алонсо!

В Бахрейн потърпевшият с три наказания беше Естебан Окон.

"На решетката има 22-ма топ пилоти..." Решетката събираше 22-ма пилоти за последно преди 9 сезона :) И като гледам как всички се противопоставят на Майкъл Андрети, няма изгледи бройката да нарастне.

Чудеха се как да избутат мерцедес малко напред след като горките са гола вода но удариха на камък.Алонсо ще си ги бие до края на сезона тоя прехвален отбор:)))

Най -големия! Браво Алонсо!

А Сейфтикара беше пуснат само и само да помогнат на сърдитото човече да мине по-напред. Оня буквално влезе зад мантинелата и всички го видяхме, само тези които трябваше да го видят "нямали камера".

Факт е, че е недостойно и не му подхожда на Алонсо, да се прави на тарикат, на тази преклонна възраст... Но той винаги си е бил такъв, независимо, че един много добър пилот...